Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (78)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(78)
    • 5 Csillag(69)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/11/2020

    Great product! Delivery fast to Brazil!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Kiváló! A termék időben érkezett, és kiváló állapotban, jól csomagolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2019

    Подходит идеально. Хорошее качество. Небольшае цена. Смотрится очень хорошо. Удобныйе. Очень быстрая доставка в ЕС с стандартнои доставкои́ через NL почту. Рекомендую к покупке

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    I received my package in good condition, didn't wait to long. They are a little bit smaller than I expected, so next time I will order a Suze bigger. I'm still happy with the overall ptiduct

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2020

    Nyertem az ajándék termék vásárlásával 1 3Xuami redmi 9 😍 Kipróbáltam, és túl sokat fenyegettem a tósztot! Ma érkeztél, nem számoltam fel a pirítóst! A mobiltelefon már megjelent az úticélom, de még nem jelent meg a díj! Brazíliába / Minas Gerais-ba 40 napba telt, 👏

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2020

    Llegó en perfectas condiciones. Material suave y cómodo. La silicona es un poco pegajosa, pero creo que se debe a su primer uso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2020

    Están muy bien pero me equivoque de talla. Son muy pequeños.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Product as described. Waiting for the right occasion to test. We will see how well it sticks to the skin and how many times can be reused.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    Came in great condition! Delivery was fast and had no issues. Material is smooth and adhesive is very sticky!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 401
    • Ft8 460
    • Ft14 807
    • Ft12 691
    • Ft2 818
    • Ft7 401
    • Ft12 337
    • Ft6 344
    • Ft10 222
    • Ft6 695
    • Ft9 516
    • Ft11 986
    • Ft7 401
    • Ft4 580
    • Ft4 580
    • Ft5 990
    • Ft8 811
    • Ft3 169