Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (18)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(18)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2018

    hermosa bolsa de nylon con gran capacidad y muchos departamentos independientes , tiene excelente tamaño, practica y ligera a la vez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2018

    llego rapido

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2017

    Fonctionnalité et qualité. Livraison rapide et bon service.5 étoiles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2017

    A nice and functional bag,recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2017

    The bag is pretty light and spacious! Lots of pockets outside and inside. If you're thinking about traveling, this is the carry on that you'll need!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2018

    Não recebi o produto até a presente data. Além disso o último rastreamento está em 29 de fevereiro. Vou perder meu dinheiro?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2017

    I still do not have the product in my hands

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2017

    Soft and waterproof nylon,looks very nice and that's exactly the bag what I want.I give it 5 Star.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2017

    Thinks to receive such quality product in this price,worh it and espcially love its design,very convenient for me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2018

    It has a good size and looks well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft4 520
    • Ft13 625
    • Ft11 731
    • Ft51 102
    • Ft1 881
    • Ft9 839
    • Ft17 031
    • Ft12 780
    • Ft9 839
    • Ft6 811
    • Ft13 245
    • Ft6 054
    • Ft12 488
    • Ft9 459
    • Ft19 138
    • Ft21 573
    • Ft10 216
    • Ft23 468