Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/02/2021

    nice,and its a perfect size for me

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2020

    Fogalmam sem volt, hogy ezek a cipők Kínából fognak jönni egy hajón, amikor márciusban megrendeltem őket. Azonban végül május végén érkeztek meg. Nagyon könnyűek és vonzóak. De túl szélesek. Nagyobb a lábam, mint a legtöbbnek, ezért meglep a szélessége. Megnézem, tudok-e szerezni pár talpbetétet, ami megakadályozza, hogy a lábam előrecsússzon a cipőben. Ha tudok, azt hiszem, nagyon kényelmes lesz nekik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2019

    Love them! I wear a 7.5W so I chose the size 8 and they fit perfectly! I will take them to the shoe repair to have all of the seams reinforced as I do with all shoes that I get that are stitched. The red is too cute! However, I will now buy it in black.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    These sandals are very comfortable and I have gone all day wearing them with no aches or pains. Very pleased - if they are still around later this summer I might have to buy a second pair.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2019

    Super cute with comfortable footbed with a supportive arch. I have worn them twice, dressed up and casual, and I received compliments both times.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2019

    están muy buenos pero no me sirven, me quedaron chicos. gracias

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2019

    THANK YOU BANGGOOD ORDER COMPLETE RECEIVED VERY HAPPY WITH QUALITY & SERVICE GREETINGS FROM AUSTRIA =NO KANGUROOS HERE= OSCAR & ELSA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    I love these! They are super adorable and (in my eyes) very comfortable. Highly recommend these.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2020

    comfortable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2019

    love the color and design

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 757
    • Ft18 762
    • Ft21 778
    • Ft17 757
    • Ft11 055
    • Ft13 736
    • Ft13 736
    • Ft12 395
    • Ft19 432
    • Ft7 003
    • Ft10 050
    • Ft12 395
    • Ft13 066
    • Ft14 741
    • Ft18 427
    • Ft17 757
    • Ft9 715
    • Ft8 831