Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (24)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(24)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/05/2021

    Jól áll nekem, és tetszik az anyaga.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Imádom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    I bought the largest size. I’m 5’10” and I guess around 200lbs and it drapes like on the model(just all bigger. lol) I love it so much, I immediately bought the black one, which was discounted even more. thin material but with leggings and long T shirt is just perfect. really happy and can’t wait to get my black one. arrived in about 2 weeks from ordering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    kedvenc ruha! már sok zsebek, bő és vacsora kényelmes. Amerikai vagyok, a méretem 6-7 és mindig nagy. ruha néz ki a legjobban szűk abroncs, Sandler, csizma ..ez csak móka!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2019

    Another winner for me. Love it. 5X fits my 5'3", 216# body perfectly. Would like it better in a heavier more natural fiber or perhaps rayon. By CT

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Az anyag rendkívül vékony, azon kívül gyönyörű, nagyon tetszett. Korábban érkezett, mint vártam, 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    ¡Me encanta! Muy desenfadado y divertido, tejido ligero para entretiempo. Talla correcta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2020

    I love it, good size too. It's more lightweight than in the picture (different material!) but still lovely

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2020

    Ismét gyors szállítás, és így boldog vele. Csak az időjárásra van szükségem, hogy viselhessem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    hermosa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 515
    • Ft8 025
    • Ft4 168
    • Ft8 790
    • Ft13 703
    • Ft9 555
    • Ft10 276
    • Ft3 436
    • Ft6 880
    • Ft6 880
    • Ft14 143
    • Ft9 174
    • Ft11 468
    • Ft10 276
    • Ft9 555
    • Ft13 762
    • Ft5 559
    • Ft12 614