Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(25)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/06/2019

    Je suis content de la chemise malgré le retard de livraison

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2018

    Excellent! very good shape, precise quality,cheap and chic!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2017

    Nice Floral Patterns

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2021

    Imádom, az anyag szépnek érzi magát, nem túl nehéz, és csak jól érzi magát a bőrön. Alig várom, hogy felvághassak vele. Abszolút 5 csillag a szállítási sebességért. 😊😊😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Ez a ruha egy bohém profil, ami nagyon aranyos. Könnyedsége és frissessége miatt felszabadultnak érzem magam, amikor viselek. Nagyon szép ruha. Gyakran hordom ezt a ruhát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2019

    Lovely but given that it is straight cut from bust to hips and no hip measurements were provided, it is a bit small so I will exchange for a later size

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2018

    Currently my fav top. Washes well, looks great. Would buy in other colours too. Great fabric.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2018

    Uszycie dobre, bez wystających nitek i niedoróbek. Materiał przyjemny lekki i delikatny. Ładnie się prezentuje.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2017

    A little over two weeks. I just love this dress. !!!! if it had another color I would buy it too. like a wine color :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    bello

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$27.71
    • US$30.02
    • US$27.71
    • US$20.78
    • US$28.74
    • US$25.40
    • US$60.99
    • US$14.37
    • US$25.40
    • US$25.40
    • US$35.64
    • US$25.40
    • US$45.99
    • US$28.86
    • US$15.00
    • US$33.48
    • US$20.78