Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/04/2021

    I love it. Assembly was easy, everything seemed to be fitting well. I even got an extra wood-screw. The matching screwdriver was an absolute necessity, I didn't have a matching one at home. I even got a cute phone holder which I was not expecting, but I love that too. The quality seems good, I hope it will stay this sturdy and nice for years. Instructions are only in chinese, but pictures make it easy to follow. I was a bit sceptical about the upper penholder parts, but it can fit normal and large size pens as well. Packaging was nice too, bubblewrap, then put into a cardboard box.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2020

    Soporte práctico para organizar lapices y demás. Hace falta un poco de manos para que los tornillos no entren torcidos y queden mal. Vienen con un soporte para teléfono gracioso. Buena compra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • gusVIP5
    GI
    21/02/2020

    Ez nem tömör fa, hanem inkább egy kompozit tábla. Azonban ez egy szép kis toll szervező, amely jól fog ülni minden íróasztalon vagy polcon. A telefonfülke is ugyanabból az anyagból készült, ami kellemes kis meglepetés volt. Könnyen építhető, utasítások, csavarok és csavarhúzó is. Az építkezési idő kb. 30 perc volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    easy to put together and send strong enough for the price :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2020

    OTTIMO

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2020

    Nagyon aranyos és könnyen összerakható

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    Nekem tetszik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Ez sokkal jobb, mint vártam!! Aranyos és apró, de szilárd és nagyon jól szervezett. Nagyon ajánlom, nagyon jól néz ki minden asztalon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    Nagyon kényelmes, könnyen összeszerelhető. Amit nem szeretek, az a szív középen, de könnyen elrejtheted.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2021

    Szép kis szekrény a Knicks-cuccok, kocsikulcsok, tárcák, ilyesmik tárolására. könnyen összerakható

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 222
    • Ft4 005
    • Ft7 088
    • Ft10 850
    • Ft12 022
    • Ft8 476
    • Ft20 038
    • Ft5 084
    • Ft15 937
    • Ft2 710
    • Ft16 955
    • Ft4 930
    • Ft9 493
    • Ft5 763
    • Ft16 616
    • Ft8 137
    • Ft5 547
    • Ft7 119