Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (8533)
  • Kép (1375)
  • Videó (9)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(8533)
    • 5 Csillag(8200)
    • 4 Csillag(295)
    • 3 Csillag(21)
    • 2 Csillag(8)
    • 1 Csillag(9)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    I was very exited when I've got the box after 20 days and opened it after disinfection process. Really appreciate the manufacturer since Wowstick makes my DIY life pleasant. I am an old retired man and , from time to time it is tiresome for me to screw/unscrew lots of tiny screws. So, in the virus threatening days of this cold winter, this small Wowstick seems to be my closest friend. I am going to burn tests in near future, of course. I would like to inform manufacturer: Unfortunately, among these 56 bits included in that box I couldn't find the one bit that would be necessary to open one of my Gsm adapter. You can see that adapter within the fotos attached. I hope that this bit took place in the bit tubes which would make me happier. Thanks In The on

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2021

    a termék csodálatos és én nagyon ajánlom. az én problémám ugyanaz, mint ez a 90% -a termékek, de ezen az oldalon. amikor a haladást követve elküldik és megérkeznek egy „válogatási létesítménybe" Sydney-ben nagyon gyors (néhány megrendelésben túl gyors), akkor ott marad a legtöbb becsült szállítási idő, majd megérkezik az utolsó becsült szállítási napon, vagy későn.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    valóban egy minőségi termék homogén mozgás, nagy kezelhető erő az ujjak között. tartós és tartós betétek. a praktikus mágnesesen visszazárható csomag lehetővé teszi a szállítás csak 2 objektumok, vagy két betét cső vagy egy betét cső és a csavarhúzó, túl rossz, mert az ötlet nagyon jó volt, és alig egy betét cső mindig van, amire szüksége van. az alap, hogy tartsa a csavarhúzó függőlegesen, ez nagyon stabil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Great battery powered screwdriver so far after a couple of uses. A good deal with all the accessories. Could do with more power, but should be enough for the most jobs. You can use it as a regular screwdriver for the final tightening. One of the case magnets was not glued in properly. Fast delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Recebi o produto, muito bem embalado, 37 dias corridos após a compra. Todos os itens do kit vieram certinho e a parafusadeira funciona muito bem. Para quem faz manutenção em celular é uma ótima pedida. Já para quem faz manutenção em laptops, recomendo tomar um pouco de cuidado, pois a ferramenta não tem tanto torque para soltar parafusos apertados demais. Resumindo, ótimo kit, estiloso e que passa ao cliente uma ótima imagem do profissional que o utilizar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Nice small and practical battery screwdriver with massive accessories. The set comes well packaged in a very noble kartonage. Looks almost like a cell phone etc. From. The quality of the screwdriver is very good, and enough attachments for all sorts of applications are also included. The case is unfortunately very cheaply held, but fulfills its purpose.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2021

    A rendelésem 3 nap múlva érkezett a hawaii honoluluba, az USA raktárából. A csomag kiváló állapotban volt a belsejében lévő tartalom is. Van egy csomó apróság és tartozék. A Wáóbot 1F-nek elég nyomatéka és sebessége van számomra. Használni fogom a rádióvezérelt járműveimhez, amiket a „Bangjótól" vettem. 😁 hűha!! Kösz, Bummjó!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2021

    A termék jól érkezett, és még a becsült idő előtt. Nagyon örülök neki. Úgy működik, ahogy várod, és az ár tartalmazza elég fej csere. Lehetővé teszi a csavarok beillesztését menetelés nélkül, ami nagyra értékelhető, mert a szálak megsérülhetnek, és már nem működnek. A művelet egyszerű, a gomb segítségével forgatni a csavarhúzót, így vagy úgy, nem kell több. Nagyon jó lenne, ha a támogató bázis töltőállomásként szolgálna, nagyszerű lenne. De mint mondtam, ezért az árért elég jó. Eltekintve attól, hogy a tok egy kicsit nagyobb, és tárolja az összes pótalkatrészt és a csavarhúzót, jelenleg csak 2 csomag fej vagy egy csomag fej együtt a csavarhúzóval. Azok számára, akiknek kétségei vannak, nem alkalmas fúrásra, mivel ez egy elektromos csavarhúzó. Ha találok további érvek vagy ellenérvek frissíteni fogom a megjegyzést.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2021

    A termék gyorsan megérkezett - Brasilia - Brazília - 11 nap alatt. Nagyon jól illeszkedik a fődobozban. Az összes alkatrész kinyitásakor a termék minősége látható, plusz nagyon szép az alkatrészek. Erősnek és hatékonynak találtam, annak, aminek lennie kell. A király dolog, ami megadja a végső fogást, ha manuális kell, azt jelenti, hogy elfordíthatod a csavart, mint egy normál csavarhúzót. Nem tudom, az akkumulátor ideje, de az információ és a megnézte videók tart sokáig. A legkülönbözőbb igényeknek 56 különböző mutatóval rendelkezik. A mágnest a mutatótartóban és a fő darabban használják, amikor a kiválasztott tartozékot beszerelik. A fény aktiválódik, amikor megnyomja a gombokat, így először be kell illesztenie a mutatót a csavarba, hogy csak azután kapcsolja be és kapcsolja be a lámpát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft5 640
    • Ft1 988
    • Ft26 834
    • Ft31 258
    • Ft10 346
    • Ft5 640
    • Ft17 921
    • Ft4 979
    • Ft1 988
    • Ft11 946
    • Ft4 644
    • Ft11 946
    • Ft4 644
    • Ft11 614
    • Ft13 244
    • Ft1 530
    • Ft8 295