Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (8013)
  • Kép (1309)
  • Videó (9)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(8013)
    • 5 Csillag(7703)
    • 4 Csillag(283)
    • 3 Csillag(18)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    I was very exited when I've got the box after 20 days and opened it after disinfection process. Really appreciate the manufacturer since Wowstick makes my DIY life pleasant. I am an old retired man and , from time to time it is tiresome for me to screw/unscrew lots of tiny screws. So, in the virus threatening days of this cold winter, this small Wowstick seems to be my closest friend. I am going to burn tests in near future, of course. I would like to inform manufacturer: Unfortunately, among these 56 bits included in that box I couldn't find the one bit that would be necessary to open one of my Gsm adapter. You can see that adapter within the fotos attached. I hope that this bit took place in the bit tubes which would make me happier. Thanks In The on

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2021

    a termék csodálatos és én nagyon ajánlom. az én problémám ugyanaz, mint ez a 90% -a termékek, de ezen az oldalon. amikor a haladást követve elküldik és megérkeznek egy „válogatási létesítménybe" Sydney-ben nagyon gyors (néhány megrendelésben túl gyors), akkor ott marad a legtöbb becsült szállítási idő, majd megérkezik az utolsó becsült szállítási napon, vagy későn.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Great battery powered screwdriver so far after a couple of uses. A good deal with all the accessories. Could do with more power, but should be enough for the most jobs. You can use it as a regular screwdriver for the final tightening. One of the case magnets was not glued in properly. Fast delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Recebi o produto, muito bem embalado, 37 dias corridos após a compra. Todos os itens do kit vieram certinho e a parafusadeira funciona muito bem. Para quem faz manutenção em celular é uma ótima pedida. Já para quem faz manutenção em laptops, recomendo tomar um pouco de cuidado, pois a ferramenta não tem tanto torque para soltar parafusos apertados demais. Resumindo, ótimo kit, estiloso e que passa ao cliente uma ótima imagem do profissional que o utilizar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Nice small and practical battery screwdriver with massive accessories. The set comes well packaged in a very noble kartonage. Looks almost like a cell phone etc. From. The quality of the screwdriver is very good, and enough attachments for all sorts of applications are also included. The case is unfortunately very cheaply held, but fulfills its purpose.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    По итогу комплектация Wowstick 1F+ выглядит довольно продуманной и удобной для практически всех задач работы с отверткой электронщика или системного администратора. Разумеется, это не подразумевает конвейерную работу, для которой эта отвертка слабовата, а периодически возникающие задачи. Что-то типа статусного инструмента, эффектно выглядящего, но при этом не часто пускаемого в ход. Именно с этой стороны её оцениваю я, мои коллеги и знакомые, и именно этим она интересна.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Örömteli, nagyon jó prezentáció és csomagolt, akkor érzi a minőséget. Attól a pillanattól kezdve, hogy kinyitja a csomagot, észrevehető, hogy minden premiun. Ez egy elektromos csavarhúzó kis dolgok kis nyomaték; hordozható számítógépek például, hogy a munka könnyebb és gyorsabb. Azt is sok tipp bármilyen típusú csavar. Határozottan ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    valóban egy minőségi termék homogén mozgás, nagy kezelhető erő az ujjak között. tartós és tartós betétek. a praktikus mágnesesen visszazárható csomag lehetővé teszi a szállítás csak 2 objektumok, vagy két betét cső vagy egy betét cső és a csavarhúzó, túl rossz, mert az ötlet nagyon jó volt, és alig egy betét cső mindig van, amire szüksége van. az alap, hogy tartsa a csavarhúzó függőlegesen, ez nagyon stabil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Megrendelt június 26-án és július 27-én kapott, egy hónapba telt, hogy elérje Piura perui. Jól csomagolt és kiváló prezentáció, az anyagok minősége jó. A csavarhúzófejnek van egy kis mozgása, amely lenyűgözi, hogy laza, de működik; a töltőkábel mikro USB és jó illeszkedéssel rendelkezik. 34 dollárba került az ajánlat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 295
    • Ft5 446
    • Ft1 813
    • Ft24 474
    • Ft28 509
    • Ft2 794
    • Ft9 436
    • Ft5 144
    • Ft12 107
    • Ft4 541
    • Ft10 896
    • Ft1 396
    • Ft1 813
    • Ft14 529
    • Ft19 494
    • Ft12 585
    • Ft14 683
    • Ft19 070