Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (7617)
  • Kép (1240)
  • Videó (9)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(7617)
    • 5 Csillag(7328)
    • 4 Csillag(268)
    • 3 Csillag(17)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    I was very exited when I've got the box after 20 days and opened it after disinfection process. Really appreciate the manufacturer since Wowstick makes my DIY life pleasant. I am an old retired man and , from time to time it is tiresome for me to screw/unscrew lots of tiny screws. So, in the virus threatening days of this cold winter, this small Wowstick seems to be my closest friend. I am going to burn tests in near future, of course. I would like to inform manufacturer: Unfortunately, among these 56 bits included in that box I couldn't find the one bit that would be necessary to open one of my Gsm adapter. You can see that adapter within the fotos attached. I hope that this bit took place in the bit tubes which would make me happier. Thanks In The on

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Great battery powered screwdriver so far after a couple of uses. A good deal with all the accessories. Could do with more power, but should be enough for the most jobs. You can use it as a regular screwdriver for the final tightening. One of the case magnets was not glued in properly. Fast delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Recebi o produto, muito bem embalado, 37 dias corridos após a compra. Todos os itens do kit vieram certinho e a parafusadeira funciona muito bem. Para quem faz manutenção em celular é uma ótima pedida. Já para quem faz manutenção em laptops, recomendo tomar um pouco de cuidado, pois a ferramenta não tem tanto torque para soltar parafusos apertados demais. Resumindo, ótimo kit, estiloso e que passa ao cliente uma ótima imagem do profissional que o utilizar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    Excellent little tool, I saw someone using one on a youtube tutorial for an unrelated product but when I saw the screwdriver he was using I instantly googled it and found it here, ordered it immediately, arrived in good time and I was not disappointed when it arrived.... For such a small tool the power is amazing and the battery life is great. I use it for everything now, its my go-to tool for most jobs, big (ish) and small. I'd defiantly recommend the wow stick which is funny as everyone who has seem me use it says "wow I like that, where did you get it from" Thanks BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Nice small and practical battery screwdriver with massive accessories. The set comes well packaged in a very noble kartonage. Looks almost like a cell phone etc. From. The quality of the screwdriver is very good, and enough attachments for all sorts of applications are also included. The case is unfortunately very cheaply held, but fulfills its purpose.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    По итогу комплектация Wowstick 1F+ выглядит довольно продуманной и удобной для практически всех задач работы с отверткой электронщика или системного администратора. Разумеется, это не подразумевает конвейерную работу, для которой эта отвертка слабовата, а периодически возникающие задачи. Что-то типа статусного инструмента, эффектно выглядящего, но при этом не часто пускаемого в ход. Именно с этой стороны её оцениваю я, мои коллеги и знакомые, и именно этим она интересна.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Örömteli, nagyon jó prezentáció és csomagolt, akkor érzi a minőséget. Attól a pillanattól kezdve, hogy kinyitja a csomagot, észrevehető, hogy minden premiun. Ez egy elektromos csavarhúzó kis dolgok kis nyomaték; hordozható számítógépek például, hogy a munka könnyebb és gyorsabb. Azt is sok tipp bármilyen típusú csavar. Határozottan ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    Egy nagyon jó elektromos csavarhúzó csomag! Egy nagyszerű időt megtakarító és az életminőség javítása, ha dolgozik elektronika vagy bármi más sok kis csavar. Ez egy nagyon vékony profilt, és kényelmes tartani. A működés egyszerű, mivel csak két gomb van; az egyik az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes működéshez. Nincs sok nyomatéka, és segítségre van szüksége, amikor a feszes csavarok feloldásáról van szó, de az a csodálatos benne, hogy a fej a helyén van, és úgy forgatható, mint egy normál csavarhúzó! Ezt használom, hogy meglazítsam azokat a kemény csavarokat, aztán megnyomjam a gombot, hogy ez elvégezze a munkát. Azt is használhatja, hogy kézzel húzza meg a csavarokat, ha azt szeretné, hogy extra kényelmesek legyenek. A készlet 51 bittel rendelkezik, amely a legmodernebb elektronikát szolgálja, egy nagyon nehéz csúszásmentes alap a csavarhúzó pihenéséhez, egy esetben, egy mágneses csavaros szőnyeg, egy mágnesező/demagnetizáló, egy töltőkábel, és egy kis nyitó csákány és szívócsésze a telefonok javításra való megnyitásához. Én személy szerint nagyobb szívócsészét használnék, de az jó lenne. Ez egy plusz darab, amire nem számítottam. A csavarhúzónak van néhány fényes LED a fejben, amelyek segítenek világítani a munkaterületet. Bekapcsolódnak, ha megnyomja az egyik meghajtó gombot, és segít megvilágítani a munkaterületet. Az egyetlen dolog, ami jobb lenne, ha lenne kapcsolója. Mivel csak akkor világít, ha megnyomod az egyik meghajtó gombot, nem tudod előre begyújtani a területet, ha nem látod, hova kell mennie a csavarnak. Azonban, ha használja a mellékelt mágnesező és mágnesezi a hegyet használ ez lesz egy jó munkát, hogy tartsa a csavart a helyén, miközben használja a gombokat, hogy hol a csavar kell menni. Mindent egybevetve, kiváló csavarhúzó. Ez meglehetősen drága és egy nagyszerű all-in-one megoldás. A bátyámnak magának kellett szereznie egyet, miután kipróbálta az enyémet! Alig használom a kézi csavarhúzómat, miután ezt megkaptam. Az akkumulátor hosszú ideig tart, és csak körülbelül 2 órát tölt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Chave de excelente qualidade e acabamento mas, o torque é baixo dependendo da aplicação principalmente para retirar alguns parafusos de um notebook por exemplo. Como ponto negativo menciono a case que só comporta a chave e um jogo de bits somente, o ideal seria comportar a chave e todos os três jogos de bits. O tapete magnético é essencial pois não deixa perder parafusos. Para manutenção de celulares, que é meu caso, é perfeita e vem com todos acessórios necessários Ótimo custo benefício e altamente recomendável. A entrega foi muito rápida para o Brasil.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Отличный комплект! Чехол для переноски и хранения на магните 👍 Футляры для хранения бит оказались удобными! Пользоваться таким инструментом одно удовольствие! Wowcase mini заказывал отдельно‼️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10,216
    • Ft12,569
    • Ft5,106
    • Ft14,303
    • Ft14,984
    • Ft5,447
    • Ft14,396
    • Ft23,500
    • Ft11,764
    • Ft9,287
    • Ft1,359
    • Ft5,447
    • Ft7,274
    • Ft2,165
    • Ft18,886
    • Ft11,145
    • Ft16,347
    • Ft4,022