Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (106)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(106)
    • 5 Csillag(104)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Megérkeztem ma az első benyomás jól néz ki, és a minőség is, remélem, sokáig élvezem, jelenleg nagyon elégedett vagyok ma érkezett az első benyomás jól néz ki, és minőségi is van, remélem, hogy sokáig szórakozom vele, jelenleg nagyon elégedett vagyok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Kiváló doboz és vfm! Gyors szállítás! Nagyon elégedett!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Jó eszközök. A szállítási költségek nagyon magasak. Ajánlom ezt az eszközt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    nagyon komoly szállító, tv doboz sértetlen, mint leírás, megrendelve 28/11/2020 megérkezett 27/122020

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Csatlakoztassa a & Figyelőt. Egyszerű a használata. Megpróbáltam az összes adatfolyam apps a 3rd party & Play áruház. Minden működik, ahogy vártuk. Eddig nem volt probléma. nem próbálta a játék és a játékpad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    its a good product but can not install much app , because i have seen it makes connectivity issue

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Köszönöm, jól vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    félelmetes termék játék és videók, alkalmazások tökéletesen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 830
    • Ft41 265
    • Ft3 930
    • Ft17 368
    • Ft14 759
    • Ft16 385
    • Ft12 868
    • Ft15 074
    • Ft15 074
    • Ft13 763
    • Ft12 452
    • Ft24 251
    • Ft14 091
    • Ft9 420
    • Ft10 551
    • Ft33 429
    • Ft18 679
    • Ft13 625