Vásárlói vélemények

4.84 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (843)
  • Kép (101)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(843)
    • 5 Csillag(737)
    • 4 Csillag(75)
    • 3 Csillag(31)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/04/2021

    Da bastante luz, iluminaria una parcela de camping sin problemas, al ser la conexión de la lámpara y el trípode el mismo que el de las cámaras de acción, podemos usar el trípode con la cámara y los accesorios de la cámara para la lámpara. El único problema que le he visto ha sido que tenía que desarmar la lámpara para guardarlo el su bolsa de transporte, cosa que he podido solucionar cortando la parte circular que sobresale del anclaje del trípode, de esta forma se puede plegar completamente la lámpara y entra perfectamente en la bolsa sin tener que desarmar nada. Mi conclusión final es que cuando la vuelva a ver con una buena oferta me compró otra.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    A csomag gyorsan és sértetlenül megérkezett AU-ba. A lámpa és az állvány a leírtak szerint van, és saját hordtáskával jár. Nagyon könnyű súly, ami nagyszerű, ha túrázás egy tábor talaján, bár meg kell kötözni, ha szeles. Megvásároltam a fényt a saját garázsomban lévő világítási projektekhez, így több célra is használható. A LED-ek világosak, de nem szuper fényesek, és hűvösek maradnak túlmelegedés nélkül. Az állvány önmagában is megéri az árát. (A képek, amiket a fényes V sötét készültek a nappali órákban) 👍 Köszönöm Eladó. Megéri az árát, 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    A storage case for a folded size quite small and very practical. The unfolded assembly is stable and light, easy to use and very practical when the headlamp gives too powerful and directional lighting. The lighting was intense and stable, and the camera suffered for the focus. A real consumption of 1.48A. Ideal tool for working in dark areas and at heights.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Tiny little helpers! They come in wrapped packets. The little bags are a nice goodie for storage and Transport! The light seems brighter on my pictures due to the good lowlightperformance of my smartphone camera, but the lamp still makes a good light to work with. I tested them with a 1A usb powersupply. The manual demands for 1.5A but i don't have any of these chargers. They are very light and fiddely but if you don't put them on the bottom of your luggage, they will be good companions ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    The product works well. I used on a recent camping trip and 2 and single units were sufficient. The tripod is light weight tubular type. I found the inline on/off switch very useful. I will order more. First order was for 5 pieces. I would say it has excellent applications and it uses the Gopro type bracket for attaching the light to the tripod head. took a little bit longer than I was expecting but it arrived before my trip. The carry bag is thing nylon. I would recommend keep storage in the card box. The 5 units were shipped in their own individual cardboard box and taped together and courier bag. One unit of the gopro mount was broken due to damage to the corner of the carton indicating the courier company did not handle with care.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Tökéletesen funkcionális, nagy fényerő, legfeljebb egy sajnálhatja a csökkentett szög a LED-ek elhelyezése. Elégedett ez a vásárlás jó áron, köszönöm.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Ez egy jó választás. Gyorsan jött. Nem mondanám, hogy erős szerkezet, de ha vigyázol vele, elég sokáig fog tartani. A fény intenzitása több mint kielégítő. Hordozhatóság banknál

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Ragyog, de nem fényes. Az állvány kényelmes, könnyű, magasság beállítása van. A csomagolás nem olyan, mint egy átlagos vékony doboz, amiből WC-papír lesz egy hónap alatt. Az áruk védelme nincs, ezért néha egy harc jön.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    i bought 4 of These Lamps. Lamp ist 132cm high. light is bright. At the Picture you can See the consumtion of the light. 1 was broken which the costumer Service replaced without Problems. Delivery Takes 15 days thats OK for me. Looks Like GoPro Mount

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Kettőt vettem ebből. Az egyik nagyszerű, de a másik törötten érkezett. A szerelési forgólap letört. A csomagolás nem megfelelő. Egy pizza doboz legalább kétszer olyan vastag és erős. A súgó link nem teszi lehetővé, hogy jelentsem a problémát ezen a tételen.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 694
    • Ft10 385
    • Ft4 688
    • Ft12 060
    • Ft3 348
    • Ft7 372
    • Ft7 369
    • Ft8 374
    • Ft3 653
    • Ft7 369
    • Ft9 045
    • Ft6 699
    • Ft5 697
    • Ft15 899
    • Ft5 358
    • Ft3 101
    • Ft9 380
    • Ft59 708