Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (258)
  • Kép (27)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(258)
    • 5 Csillag(241)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/12/2020

    estava com algum receio no entanto superou as minhas expectativas. Fotos muito boas. A APP MiHome reconheceu logo a impressora e funcionou 5 estrelas. entrega rápida como prometido.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    good product please not expect dslr clarity if you using in India please use location main land chaina in MI HOME app. it takes 22 days for delivery. thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    good quality pictures. I don't know why I had some problems with my phone to connect the print, it's locked on "getting printer status" and doesn't print. but I suppose it's my smartphone fault, because than I tried with an other smartphone and everything was okay. btw it's a Christmas present for my girlfriend, so I don't really need it to work with my smartphone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    25 napba telt, mire ideértem. A doboz és a kézikönyv mind a kínai, azonban több videó az interneten, és a kézikönyv angol tbm, csak adjon egy Google. Volt egy feladat, hogy párba az Android, hogy a munka meg kell állítani Mi Home a kínai hely és a nyelv az angol. Megéri a várakozást és a befektetést.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Nagyon jó nyomtató. Párosítás a Mi 9se és a Hsumi Home App tökéletesen működik, a kapcsolat nagyon egyszerű. Top nyomatok, jó ár és gyors szállítás. Boldog vagyok!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Oké, tökéletes!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2020

    A nyomtató kicsi és hordozható, könnyen nyomtatható egy egyszerű fénykép, a papír ára az egyik legolcsóbb a piacon, ez kényszerített, hogy vásárolni, a fotó minősége jó (de azt hiszem, jobb). Az alkalmazás használatához be kell állítani a szárazföldi porcelánt, de akkor tegye a nyelvet angolul. Nem tudtam használni az animációs fotó funkciót, hibák fordulnak elő.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    A nyomtatási minőség nem hat meg, de már számítottam rá. A mobiltelefonhoz való csatlakozás nehézségei (Meg kell határozni a helyét Kínában Mi Home).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2020

    stampa foto molto chiare, interessante la funzione per le foto ar (animate) unica nota negativa, le foto sono piccoline ps. il manuale di istruzioni è in cinese, però l’app è stata aggiornata e ora è in italiano e tra l’altro è veramente molto intuitiva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    Rendeltem ezt a nyomtatót, hogy adja oda a barátnőmnek, nagyon boldog volt, ez egy szép ajándék ötlet és nagyon funkcionális. Nagyon ajánlom mindazoknak, akik szeretik a Polaroidokat, akik szeretik a fényképeket, és akik meg akarják örökíteni pillanataikat. hasznos, gyors és hibamentes nyomtató alkalmazása, nyomtatási idő még 1 perc, gyors és csendes. Jó anyagból készült. érkezett 2 hónap, de megérte, ha úgy véli, hogy az Amazon költségek 100€ és itt alig több mint 50 €

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft1 856
    • Ft5 640
    • Ft22 568
    • Ft9 291
    • Ft17 921
    • Ft4 312
    • Ft8 959
    • Ft33 190
    • Ft5 640
    • Ft2 652
    • Ft6 635
    • Ft78 499
    • Ft51 845
    • Ft15 598
    • Ft3 648
    • Ft11 448
    • Ft9 955