Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (48)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(48)
    • 5 Csillag(45)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/05/2021

    Szállítás az USA-ból nagyon gyors, a doboz jön nyitva, Azt hiszem, azért, mert fel a nyelvet angolul, minden más működik helyesen, jó képminőség és hang.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Ürün görüntü kalite ve çözünürlüğü çok iyi kargo harika yakında YouTube ürün inceleme videosu ekleyeceğim kanalımdan takip edebilirsiniz https://youtube.com/channel/UCGa4__6H90q1-frHbbblBbA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    A Wemax One Pro korábbi tulajdonosa, ez a kiváló termék. És most megfizethető áron. Legjobb ár/minőség arány. nagyon gyors szállítás. Csak hiányzik egy megfelelő kézikönyv, nem kínaiul.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Nem bánom, hogy feljavítottam ezt! Nagyon könnyen telepíthető. Is jön adapterek, így csak akkor kell egy Wi-Fi és egy TV-doboz, hogy készen álljon.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Thank you very much. Unfortunately the seal has already been broken (see photo) and there is only a Chinese manual inside. Is the canal also available in German and / or English ?Here is a picture of the unpacking. Greetings Alwin Brenner

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    fantasztikus kép Ez az én 2. Wemax volt először a Wemax egy profi. Ez a Wemax a300 tényleg fenomenális

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2020

    Dear all, I bought this projector and it arrived in Italy with NO taxes (EU priority delivery) in 3 weeks. Internet is full of review and I was pretty sure it was the right choice despite of the expensive price. The first thing I did after tested the functionality was to replace the MI tv with an Android stock version in order to use it without seeing all the words/apps in chinese. I still have some little problem with android assistant but I'm very happy with it and I can use it without any box tv. All the main movie apps work well (Plex, Kodi,Netflix, Prime), for Netflix and Prime is not possible to use the full HD or 4k resulution but it's not a problem for me. I listened of problems regarding the refresh rate (in Italy 50hz) but I can confirm I can watch tv without any screen problem. About the noise, there is, and I can't say otherwise but it is not annoying during the watching. You can use it also in daylight, attached you can find 2 photos regarding it (lights on and lights off). I'm using a white screen, with a black one you should have a better result. In conclusion, I would buy it again!

    Hozzászólások (13)
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2019

    This is a great Ultra short throw home cinema laser projector with outstanding life span, 4K picture quality and very good sound. Pared with corresponding UST CLR ALR projecting screen this projector can be very good TV-replacement as well. If you looking for UST home cinema laser projector Wemax A300 should definitely be on your shopping list and If you would like to see Wemax A300 full review and how it preform against biggest rival Xiaomi Milja 4K UST laser projector, head over to my Nexi-Tech YouTube channel and bring the popcorn :)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2020

    Nagyon tetszik ez a projektor Az egyetlen probléma az, hogy néhány hónap után néhány folt megjelent a képernyőn. ( fehér a fekete háttéren és sárga a fehéreken ) megszervezése eszköz garanciája lesz probléma, mivel Kínából származik Van ötlete, hogy mi lehet ez, vagy hogyan oldjuk meg?

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Kiváló! A kép nagyon jó minőségű, nagyon jó fényerővel rendelkezik, könnyen beállítható és használható, beállíthatja, hogy közvetlenül nyissa meg a külső forrást, ezért nem jelenik meg a kínai menü. Ez egy igazi mozi otthon, én is csatlakoztattam az otthoni mozi hangrendszer, és ez egy nagy élmény. Spanyolországból érkezett, és nagyon gyorsan. Nagyon ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft578,783
    • Ft586,188
    • Ft5,859
    • Ft21,593
    • Ft15,114
    • Ft25,046
    • Ft60,467
    • Ft77,127
    • Ft2,033
    • Ft58,311
    • Ft48,126
    • Ft33,934
    • Ft29,923
    • Ft24,370
    • Ft33,009
    • Ft29,306
    • Ft23,445
    • Ft7,463