Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(103)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/11/2020

    2 nap alatt érkezett a CZ raktárból Németországba. Jól csomagolva, lezárva, de semmi sérülés. A projektor remekül működik: szuper fényes 80-100 inch felbontás szép (de nem 4k ropogós természetesen) hang is szép, határozottan képes nézni egy filmet hangszórók nélkül (bár az én kreatív T20-am felülmúlja azt véleményem szerint) háttérzaj (ventilátor) nem túl zavaró, de észrevehető (legalább nincs tekercs-nyafogás) - OS még mindig félig kínai, ha be van állítva angol (ami ki volt a dobozból) - bemeneti késleltetés - audio lag HDMI (nem mindig, és nem annyira észrevehető) Én csak használja egy MiBox HDMI és a kínai menü-alkalmazások egyáltalán nem zavar. Két dologra kell rámutatni: 1. Ez egy DP projektor, biztosan megkapod a Szivárványhatást (RBT). Ellenőrizze, hogy rendben van-e ez a kijelző technológia, mert okozhat súlyos fejfájást, száraz szem, mozgási betegség. Nekem is volt, most elhalványul, ahogy az agyam alkalmazkodik, hogy figyelmen kívül hagyja, de nem mindenki tudja megszokni, így tényleg, csak próbálja meg nézni egy DP projektor valahol egy ideig, hogy ellenőrizze. 2. A tapasztalatom vegyes volt. Rendeltem egy másik vetítőt a gyorsvásáron, aztán azt mondták, nincs raktáron. Hetek teltek el, mindig azt mondták, várjak vagy cseréljek, aztán úgy döntöttem, lemondom. Aggódtam, hogy nem kapom vissza a pénzem, de nem volt gond a végén, és megkaptam a visszatérítést. Ez volt a második rendelésem, és minden rendben ment.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    all fine beside strange sticky thing on power cord. so far trying to figure out how to have netflix there, but looks like its impossible, so using HDMI to connect laptop is the only way, other way will be additional device like amazon firestick or xiaomi box, or something else. didnt change any specs they are coming with the device, so some additional setting are in front of me, photos with complete darkness around, and two of those with fill lights on, quality premium generally money well spend.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • REBVIP5
    FR
    30/12/2020

    Commande reçu en 10 jours. Emballage carton nikel, bizarrement la boîte et les plastiques étaient déjà ouverts (douane ?). Reçu avec câble alimentation Europe, pas besoin d'adaptateurs. Anglais directement. J'ai branché une box Android et un pc dessus donc aucun problème que tout soit en chinois. Qualité bleuffante même en pleine journée (attention si spot au plafond allumé, forcément la qualité diminue). Super qualité avec volets fermés, j'ai supprimé ma TV et laissé sur mur blanc sans écran. Côté son, il manque un peu de basse mais c'est tout à fait honorable. J'ai tout de même branché un home cinéma dessus. Je ne connais pas la concurrence mais je pense que rapport qualité prix, encore une fois Xiaomi est imbattable (en tout cas pour ce modèle). Je n'ai pas mis de photo de l'écran car forcément ça ne ressemblera à rien en terme de qualité d'image. Ventilateur un peu bruilant mais dès qu'on mets une vidéo, on ne l'entends plus du tout.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Termék érkezett 3 nap, szerelt, és most vetített egy sötét szürke fal (hasonló a tarpaulins alr) Különösen. Azonnal lenyűgözött a hang, majd a videó nagyon őrült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    a projektor megérkezett a horvát raktárból gyors szállítás 4 nap kellemes meglepetéssel a projektor már angol nyelven volt konfigurálva Látványos projektor minősítés 10

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    I have been a professional projectionist for 20 years. I was skeptical about the brightness claims. I'm honestly amazed. Great image, even in a South facing room with full sunlight coming in. Very happy with it on Day One. It arrived with the menus set to English which was a nice surprise. I do recommend picking up a power cable if you're in North America as this comes with a Chinese cord and adapters. If you have an old laptop, you probably have the correct cable already. My old projector was a Hitachi BZ1 (8 years old), both pictures are in the same room with the same lighting. looks like the next purchase is a new screen and entertainment c

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2021

    Nagyon jó kiképzés. Jól csomagolni gyorsan érkezik. Itt van, mit ad kiigazítás nélkül a közepén a nyitott ablak nap. Túl sok kínai, szóval veszek egy Mi botot vagy valamit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    great product, Quick delivery I had a 3LCD vidéoprojector, and I clearly see thé différence. amazing colors and brightness.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    Tökéletes a kép fenséges a nikkel hangzása, csak az, hogy kár, hogy nincs minden franciául, mert a kínai nem a legjobb, és nem minden van angolul

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    truth: I was very skeptical at first, 1st purchase on bang good. this came from CZ. arrived on time with notice and worked fine! bits are in chinese but not an issue. Already recommended to friends A*

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft412 700
    • Ft21 396
    • Ft10 085
    • Ft58 081
    • Ft44 019
    • Ft10 513
    • Ft201 763
    • Ft2 748
    • Ft21 396
    • Ft116 165
    • Ft51 967
    • Ft47 687
    • Ft31 940
    • Ft29 650
    • Ft24 148
    • Ft45 853
    • Ft32 707
    • Ft11 919