Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (222)
  • Kép (36)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(222)
    • 5 Csillag(202)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/02/2019

    Fantástico helicóptero de radio control tamaño pequeño pero gran resultado. La cabeza de rotor es metálica en su totalidad y tiene un excelente resultado. El modelo muestra mucha potencia y precisión. Funcionando es todo un purasangre y el acabado es perfecto. Incluye Transmiter X6 programable y con sensores digitales. Me a encantado.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2019

    Most powerful and hardcore aerobatics capable. XK K130 is surely not for faint hearted. This helicopters is fast, powerful and super agile to pull hardcore 3D stunts. one of the XK helicopters.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2019

    Amazing little bird nible agile and well built great park flyer for 3d

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Kiváló helikopter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    gostei do helicopitero muito bom e rapido e estavel!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Nekem tetszett. Különböző méretű, mint az egyik látható az oldalon, de tulajdonítom, ahogy ügynök képzeli és varázsa a helyszínen. Nagyon jó a helikopter. Néhány videó után vettem a modellről. Örülök neki. Most, hogy az első heli végül eltört több alkatrészt, de már megrendeltem az alkatrészeket, és arra várok, hogy visszatérjek az edzésre. Jól érzem magam. Én is vennék egy ilyet.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2019

    Receiver this helicopter within a week after back order for a month. The material and quality for this helicopter is quite good more than I expected. Thumbs up. After I test it for less than 5 minutes. I found that the brushless motor is very hot, I can't even touch it. Just wonder if anything I can do to fix it. In this situation I suspect that the motor will burn out very soon. Overall this little helicopter is very good. I highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    I an super pleased with the helicopter. Great quality at this price point. Motor has Ample power. the radio is very nice with a lot of functionality for tuning to your taste.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2019

    respon cepat...paket datang sesuai jadwal walaupun bungkus nya agak rusak..tetapi tidak berpengaruh pada helikopter nya... recommended seller..puas belanja di banggood...tetapi pajak bea cukai lumayan banyak..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 169
    • Ft1 759
    • Ft2 464
    • Ft42 904
    • Ft40 297
    • Ft21 368
    • Ft2 113
    • Ft3 169
    • Ft17 094
    • Ft2 818
    • Ft56 173
    • Ft21 063
    • Ft47 307
    • Ft55 779
    • Ft76 021
    • Ft118 125
    • Ft15 567
    • Ft10 988