Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (173)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(173)
    • 5 Csillag(161)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/12/2020

    great plane/drone fly's awesome in m mode haven't had a chance to use other modes yet due to limited space super stable just watch out for objects near ground no guards on front props , comes with spares but who wants to break them ,came quickly ordered in from Australian warehouse

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Szia ez egy jó szabadidős játék Mi hárman egyszerre játszottunk az XK 450 nem szereti a szeleteket, és a pilóták fáznak, de tavasztól őszig ez egy kiváló játék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Muito rápido a entrega ...produto muito bom e legal, recomendo a todos o produto e o vendedor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Prodotto molto stabile fatto veramente bene motori di qualità l'unica cosa che sono da cambiare i servo ti consiglio di acquistare i servo di metallo e di modificare l'aereo come ho fatto io in foto con una telecamera fpv per volare in prima persona

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    tökéletes.érkezés kevesebb, mint egy hét. működik nikkel.Nagyon ajánlom ezt az eladó 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2021

    Gyors szállítás a DHL-lel, kinyitottam a dobozt, minden rendben tűnik számomra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2020

    After 4 months I received my XK X450 VTOL. The first order was damaged in shipping and another was sent. Then the next one was lost in shipping and had to wait a month for stock to come in from being sold out. Now, the one I just got has a bad right side motor servo that has stripped gears. A completely different order was lost and just got refunded after going back and forth with the support team. Think I have learned my lesson here and will be ordering locally. Too much wasted time spent and good weather passing by. The X450 looks like it will be a fun flyer once I upgrade the motor Servos to having metal gears. Glad the servo didnt strip out when in the middle of flight, otherwise I would be pissed. Good Luck in your dealings here and happy flying!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2020

    Hű, micsoda repülő és drón. Nagyon szórakoztató, de lehet egy komoly dolog is, ha hozzáadják a GPS-t. Kérem Wloys, adja meg a GPS/RTH és a teljes FPV. Ez a tökéletes jármű prototípusa. Örömmel fizetnék nagy dollárt egy DJI minőségű változatért. Ki kellett cserélnem a szürke alsó szalagot rostszalagra, és megerősítenem a csigákat egy 3D-s nyomtatott szalaggal. A gép nagyon jól tartott figyelembe véve a pilóta hibák, és most tartják forró ragasztó és Uhu Por ragasztó. Határozottan a kedvenc repülőm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    хороший самолет, очень быстрая доставка из москвы в почтовое отделение. упаковане неплохо в чёрную плёнку, пришло целое 98$ за rtf версию с 3 бк движками, аккумулятором зу устройством и пультом очень недорого. zohd talon pnp версия стоит дороже. летал самолёт замечательно, держал крутые углы атаки без сваливания, манёвренность бешеная за счёт того что при наклоне влево вправо правым стиком меняется тяга передних движков и элевоны обдуваются движком. при повороте левым стиком меняется тяга передних движков. включил 3d режим и сразу же носом в землю, теперь буду заказывать движок от него провода оторвались так что не припаяешь уже и штучку которая держит двигатель и вращается. очень хрупкая она. зарядка от usb в комплекте ещё переходник на европейскую вилку положили. в режиме 3d стабилизация полностью отключается только при отклонении стика до упора а при малом отклонении стабилизация остаётся. в 6g режиме летает хорошо. переключение между режимами не происходит мгновенно. если газ убрать полностью он пару секунд ещё крутит а потом отрубаются движки и чтобы их завести нужно заново сводить стики а это время. это тупо когда летал в комнате и видел что лечу в стену убрал газ так он ещё секунды 2 крутил. если в полёте захотите планировать без движков то потом газ не включится пока не сведёшь стики. и хрупкая пластиковая деталь что поворачивает движки. в остальном самолёт понравился но жалко что в 3d режиме стабилизация всё равно есть на малых наклонах стиков. хотелось бы полностью ручное. когда самолёт падал то включил режим квадрокоптера и дал газу в надежде что он словстанет горизонтально и его это спасёт, но нет таки упал. мой вам совет прикрепите провода так чтобы при падении они не оторвались от двигателя как на последней фотографии. в комплекте 3 запасных винта

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 294
    • Ft42 769
    • Ft31 699
    • Ft18 867
    • Ft24 726
    • Ft38 680
    • Ft50 125
    • Ft18 760
    • Ft42 134
    • Ft17 794
    • Ft31 173
    • Ft28 931
    • Ft17 794
    • Ft98 436
    • Ft79 547
    • Ft45 401
    • Ft26 987
    • Ft98 800