Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/02/2021

    Sokkal tartósabb, mint a Wloys 144001, de sokkal lassabb. A kormányzási szög is nagyobb, ami jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    This thing overheats and overdraws the battery, maybe i got a dud, but the warranty claim asked to send photos and video. Pretty hard thing to capture on film, bust basically no matter the ESC or application this 550 Brushed motor overheats in about 7 -10 minutes. No swapping batteries, no nothing, just overheated after 10 minutes, and then can't be used until it cools down. The ESC that came with it was discharging the batteries to their cut-off of 2.7v which is incredibly dangerous. I really wanted to love this car. I have given it hell after adapting to brushless. The drivetrain is okay, but with brushless i completely fried my front diff, which was replaced with a $18 part. When replacing that part i reverted back to stock 550 motor with a hobby wing 1060 ESC, but it still overheats so quickly. So overall while this car looks good, and is priced right. It is an exercise in frustration. Also the tires last about 30 minutes on asphalt before they are toast. Just buy the WLToys version. It's more than capable, with much greater parts availability. Overall despite really trying this car out to the fullest, i could not recommend it to anyone. It's a pig.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Bonjour je vous ai déjà envoyé un premier message ( sans réponse de votre part ) J'attends une solution rapidement car j'ai reçu un produit défectueux ! La télécommande ne fonctionne pas bien, une pièce est cassé à l'intérieur et la voiture est incontrôlable. Merci de trouver une solution. (Échange ou remboursement) Cordialement M Brun

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Az autós készlet minősége határozottan jobb, mint a 144001 (mindkét van) - minden fém lengő karok és kerékszerelvények elöl és hátul. Amellett, hogy sebességváltó, fut lassabb is miatt WT. ; kb. 2 kg-mal több. A törzs gumiabroncsok nem jól, vagy egyáltalán, a felni. Ki kellett egyenesíteni a jobb első kerék lábujját a turn csattal (igen, működik) a dobozból. Nagy általános kezdő hobbi autó - jó ötlet, hogy megismertesse karbantartása és korszerűsítése az autó első, vagy szereti a 144001, mielőtt a magasabb szintű, vagy „prémium márkájú" rc autók.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    epikus fordulókör, elég sebesség mind a felnőttek, mind a gyerekek, tartós, csendes, néz ki félelmetes is, legjobb hobbi RC autó ez a kis pénz lehet vásárolni, ajánlott 10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    Το δέμα έφτασε πιο σύντομα από τον αναμενόμενο χρόνο παραδοσης.. Με όλα τα παρελκόμενα.. Μπράβο για όλα!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Az egyetlen hátránya, hogy az akkumulátor túl gyorsan ürít, jobb, ha 2 akkumulátort és töltőt rendel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Eltartott egy nagyon hosszú ideig, hogy nekem, de ez egy nagyszerű termék nagyon jól megépített, mint egy tank!!!! Köszönöm!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    good lil race not as quick as the wltoys but still fun

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Minden a csúcson van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft31 094
    • Ft45 565
    • Ft4 923
    • Ft35 713
    • Ft7 694
    • Ft48 336
    • Ft36 636
    • Ft40 023
    • Ft33 865
    • Ft43 348