Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (238)
  • Kép (41)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(238)
    • 5 Csillag(208)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/01/2021

    Vettem 330 zlot oromo-ban ezért az árért megéri, ez egy kicsit jobb játék, sajnos a pilóta nincs beállítása trotr d/r, és maga a modell meglepően szoros tud egy V-t kezdeni, A kiigazítás hiánya nagyobb gyermeket szül. Ami a minőséget illeti, ez műanyag minden része az építési kisebb megerősítések, a fém meghajtó leírtak szerint. Sevo gyenge, mint a konvergencia maga, a tartalék készlet a csap és a vezérlő transzfer.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Nagyon szép és nagyon gyors. Ne olajozd be a sokkolókat, amik mindenhonnan futnak! Ez jön-val egyetlen (vevő vezérlő) akkor nem lehet, hogy egy másik távoli irányba, ha hozzá egy új vezérlő!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Ordering: easy and hassle free Delivery: arrived to Southampton, UK in 8days, which I think is good. Description v actual: smaller than expected, but still good size, more 1:14 than 1:10. I have placed an xbox controller in my pictures as a size reference. Quality not the best, but very good for the price. Quick enough but definitely only half the speed described. Would I buy again: Yes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    I've had this car for a couple of days now and it has blown me away, it is very fast and can take a big beating. Since I have only had this for a few days I cannot tell you how durable it is overtime or how long it will last and if I break anything I will update this review. The battery takes about 2 hours to charge to full and lasts for about 20 minutes. I have rammed this car into rocks at full power and have not broken anything yet. This is a great car for doing jumps and going over rocks because the tires are plush and grippy off-road and the suspension soaks up impacts. The only problems I have had are on the first day the motor overheated, but it was about 100 degrees fare height that day, and the clips that hold the body on are very easy to lose and sometimes fall off during use. it came with 4 extra clips though and if you lose these they are easily replaceable with paper clips. Overall it is a great car for beginers and is amazing for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    hi srácok és gals ez a kis bozót egy fenevad egy kis munka és 50/50 keverék zsír és diff olaj IV-es akkumulátorok rajta keresztül hiba nélkül, és ez szórakoztató szórakoztató szórakoztató grait ár nagyszerű post fantasztikus fotók egyenesen a dobozból Boldoggá teszel

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    This truck is really great. Very good workmanship and really very fast. Definitely an RC model and not a toy. Only the body is a bit small, but the car will get a bigger one from me. As always, very well packaged and great quality. The price-performance ratio is unbeatable!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    Ez a fiamé, az enyém még mindig erős lesz hónapok és hónapok kemény verés után. Csak ne felejtsd el megkenni a diff-eket. 50/50 arányban keverem autó diff olajjal, és ez mind jó. Még mindig van tartalék első és hátsó diff. ül a polcon ez még mindig megy erős éljenzést, mint a félelmetes gyors post fantasztikus ár fantasztikus szolgáltatás köszönöm újra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2021

    nagyon jó RC autó megéri a pénzt. az akkumulátor több mint 30 percig tart, ha kevesebb gázt használ. jó építési minőség. De nem 1:10 van, hanem 1:12, talán 1:11 kicsit nagyobb, mint a bátyám autója 1,2 buggy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    its claimed top speed is 60 kmh or 37 mph, it only goes 17 mph or 29 kmh. It is not user error. The shocks were dry and the hubs looked like they were cast it the 17th century, but on a positive, it shipped remarkably fast and was in fair condition.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Gyors, egyszerű szállítás. Az autó még mindig jó benyomást kelt a fiam első vizsgálatai után. Szintén az akkumulátor könnyen tart 20 percig

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft31 754
    • Ft25 952
    • Ft28 395
    • Ft28 701
    • Ft22 593
    • Ft28 701
    • Ft99 849
    • Ft25 647
    • Ft29 006
    • Ft71 756
    • Ft32 060
    • Ft4 577
    • Ft51 969
    • Ft14 043
    • Ft16 211
    • Ft7 326
    • Ft41 831
    • Ft20 456