Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1578)
  • Kép (200)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1578)
    • 5 Csillag(1536)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • Sogian
    CL
    01/08/2018

    making the review as it arrive comes in a nice simple package you can tell that is made with good materials and worth the money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    works wonderful. I charge my batteries way faster now

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Один из разъёмов поврежден. Из-за тонкой упаковки. Пока не проверял, ожидаю зарядное устройство. думаю на качество работы не повлияет.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Egy nagy elektromos vezeték vastag. A tábla, kiegyenlítő kábel és használati utasítás tartalmazza.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2021

    Sértetlenül és jó állapotban jött, pontosan úgy, ahogy az eladó mutatja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    Jó minőségű. Rendelek még egyet XT30-al is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Gyorsan szállítják, az áru egyezik. Azt tanácsolom, hogy kérjen puha csomagolást, hogy a csatlakozók ne sérüljenek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Вещица отличная! Надо было сразу брать, чтобы по одному аккумулятору не заряжать ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    I ordered from Banggood for the 1st time and all items arrived within 2x weeks from China to South Africa. Very impressive! After 16x years, I am starting RC with my 2x kids. I am a very happy dad!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 953
    • Ft10 711
    • Ft12 929
    • Ft13 242
    • Ft13 434
    • Ft19 833
    • Ft21 765
    • Ft10 983
    • Ft12 190
    • Ft4 412
    • Ft2 214
    • Ft5 170
    • Ft18 473
    • Ft11 822
    • Ft8 126
    • Ft3 321
    • Ft41 589
    • Ft9 233