Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (557)
  • Kép (83)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(557)
    • 5 Csillag(528)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/03/2021

    Είχα πρόβλημα με το ρουτερ της Cosmote και κατέληξα στο συγκεκριμένο της Xiaomi. Το σύνδεσα με καλώδιο πάνω στο ρουτερ της Cosmote έκλεισα το wifi και λειτουργώ με wifi αποκλειστικά μόνο το ρουτερ της Xiaomi και ησύχασα. Ούτε αποσυνδέσεις πλέον ουτε τίποτα και μεγαλύτερη εμβέλεια.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Rapid service with a quality courier. The Chinese-only set-up is a little weird (no language optionsjQuery111305603049839491361_1607632939875) but easy enough to navigate with google translate. Seriously smoking fast router. Doubled or tripled our wifi speed and now I feel silly for not having upgraded years ago.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Muy bueno, es un poco más grande de lo que esperaba, todavía no lo eh probado pero actualizaré mi comentario después

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Feels quality, it's a little special cus the shape, i like it. The instructions are chinese but the app can be used in english. (You need to change the country on the login page to chinese) The us to eu adapter was on the top of the box.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    VFM on mid range router!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    a termék doboz jött egy kicsit hit, de, jött nagyon gyorsan, így nem teszem, de, kiváló vásárolni a rádió a termék valóban csodálatos!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Роутер, на китайском. Китайская вилка - в комплекте переходник. Настраивать лучше через приложение Mi Wi-Fi, есть авто перевод на русский. Ловит хорошо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    28 nap múlva érkezem a városomba, jó állapotban csomagolva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    velocidade subiu consideravelmente resolvendo os problemas com velocidade de internet! entrega super rápida 3 dias estou satisfeito

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    tökéletesen és simán működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft38 236
    • Ft15 482
    • Ft5 369
    • Ft5 369
    • Ft19 906
    • Ft1 767
    • Ft15 798
    • Ft135 888
    • Ft16 430
    • Ft25 279
    • Ft22 466
    • Ft13 501
    • Ft20 539
    • Ft9 478
    • Ft17 694
    • Ft8 757
    • Ft22 529
    • Ft6 633