Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (216)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(216)
    • 5 Csillag(208)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2020

    The Best router I have ever tested ! really good performance and excellent wifi 2.4Ghz and 5Ghz coverage. Also it has WPA3 that means it is more safe than the previous gen and more features to explore . The Best Value for money Router ever made. Also I will buy a new one to make perfect mesh network for only 200€ . Perfect Product from Xiaomi. Perfect Shipping from Banggood Only 5-7 Days CZ Warehouse via DHL.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Egy nagyon szép és erős útválasztó. Azok számára, akik szeretnék telepíteni angol kereshet a globális rom online. Még nem teszteltem a WiFi-6-ot, mert még nincs semmilyen eszközöm a WiFi-6-hoz, de biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lesz. Az ár egy kicsit magas, mint a többi kínai üzletek, de legalább kap ez anélkül, hogy bármilyen hozzáadott adót. erősen ajánlott minden xiaomi szerelmeseinek! egészség

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2020

    Jó a térereje, kérdés az Eu határértéken belül van-e a sugárzási teljesítménye. Végül még jól is néz ki, bár nagyon széles, a ledek kikapcsolhatók. Előző routeremhez képest lényegében a hatótáv a különbség eddig, amit észrevettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    Very good router,Xiaomi once again proved that you buying without second thought definitely recommended.Came to Greece from CZ in 10 days version with EU Plug

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    csak ma kaptam a terméket, teszteljük, és mi az, a globális változat, és a legjobb az egészben, hogy nem fizet adót, azt javaslom, jó jel, és lefedettség és gyors

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    It was arrived in time, eu prority line was good. The antennas build realy weak, i dont know it is normal or not. The speed is brutal. I hope, it will be a long life staff

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2020

    Delivery was really fast and EU elektric adapter was included as present. Router has only Chinese menu but in mobile app it is posible to configure almoste everything in English.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2020

    The Product Arrived in the deadline of time, the box a little mistreated, but i trust in Banggood to buy. the Router, looks Coket, it is well designed, something i liked, is that it doesn't heat too much, and it can handle all the devices i have in my house, from computers, TV Boxes, Smart Speakers through WiFi switches Garage Door opener and lights, it solved the issue i used to have with my Modem from, my ISP. And the Internet Speed, is Symmetrical if you test it directly from the modem, i Recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Az útválasztó jó minőségű azonban egy elem hiányzik, hogy egy ajánlatot nem küldtek nekem, pl. hiányzik a BlitzWolf® BW-N4 vezeték nélküli átjátszó 300Mbps USB WiFi. A panasz után kértek képeket, amit kaptam, mi furcsa, mivel ez egy olyan tétel, amely nem a doboz belsejében, de nem küldött, vagy említett semmilyen szállítási nyilatkozatban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    router muito bom super recomendo. fácil configurar só ligar e utilizar APP da xiomi e irá pedir para escolher uma password e está a funcionar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10,795
    • Ft22,519
    • Ft10,795
    • Ft13,263
    • Ft9,561
    • Ft46,247
    • Ft5,705
    • Ft117,235
    • Ft74,042
    • Ft8,018
    • Ft24,370
    • Ft10,178
    • Ft16,349
    • Ft23,136
    • Ft92,553
    • Ft26,221
    • Ft19,341
    • Ft10,178