Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (21)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(21)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/12/2020

    very good product the seller is fast and this is the remote control. what’s even more important to say about this is handling the xiaomi white color global short range laser projector! I thought it was important to say this because I bought it for Christmas last year and now I was able to set it up for Christmas as the seller did not replace the product and the remote control was just the wrong And now I managed to get one So I'm happy

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    Csak a vezérlés jött, nem érkezem dobozba és utasítások nélkül; ezen kívül a termék nagyon jó, kiváló prezentációval rendelkezik. Még nem tudom felállítani, de nem kétlem, hogy működni fog. A szállítási logisztika rendkívüli, követi a csomagot napról napra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    Once you learn Chinese it should be all 5star. Instructions provided, are in Chinese only. It isn't clear on how to pair and set it up. It comes with a pair of AAA batteries. Should be all good otherwise... I am still figuring out how to use it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Works perfectly with Short Distance Laser Projector from Xiaomi - but will also work with the other Projectors like Fengmi and Wemax - they are technical identical how the remote works.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2019

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    Minden működik! Úgy tűnik, meg kell nyomni a hang gombot, hogy elindítsa a pár folyamat. Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2021

    Jól működik a lézeres rövid dobás tv-m

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    Works perfectly with my Xiaomi UST projector.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Très bien! fonctionne parfaitement avec mon vidéo projecteur Mi 4K 1S.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    marche très bien avec l ust xiaomi 4k 1s parfait merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 839
    • Ft7 664
    • Ft6 204
    • Ft6 934
    • Ft5 474
    • Ft6 569
    • Ft7 299
    • Ft7 299
    • Ft6 569
    • Ft4 378
    • Ft7 299
    • Ft4 976
    • Ft5 474
    • Ft6 569
    • Ft9 855
    • Ft3 648
    • Ft5 971
    • Ft355 166