Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2021

    Nagyon komoly és gyors eladó érkezett kevesebb, mint 4 nap nagyon jó állapotban! Nagyon kvalitatív tárgy szép és partális anyagok! Most már több, mint tesztelni és beállítani!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    All right. The projector is of very good quality. Everything works fine. I bought the projector on Tuesday and it got to me a week later on Wednesday.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Szybka i bezproblemowa dostawa. Menu i obsługa w języku polskim. Jedyny minus to brak Netflixa.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    A termék kiváló állapotban érkezett, nagyon jól csomagolt, adózott követelés szövetségi, az összeg bejelentett messze alatt, de ahogy megkaptam az import biztosítást visszatérítettem 36h.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    nagyon jó eszköz, nagyon jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    videoprojecteur juste incroyable. reçu assez rapidement et en parfait état. une image incroyable. La focal courte est juste impressionnante et nous ne regrettons pas notre achat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Upgraded from BenQ (12 year old model) to this. Is like whole different level.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Kiváló

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    obraz v tme je super akurát pri svetle je kvalita vo obrazu u nie tak ostrá ale zatiaľ spokojnosť

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2021

    výborné zařízení, parádní kvalita.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft772 425
    • Ft29 001
    • Ft51 832
    • Ft26 183
    • Ft143 491
    • Ft647 798
    • Ft728 537
    • Ft45 839
    • Ft31 795
    • Ft21 368