Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (446)
  • Kép (88)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(446)
    • 5 Csillag(426)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/09/2020

    Very impressed! I haven never written a review about anything but this is the first robot hoover ever I've owned and I have previous experience with robot Hoover's as my mum owns a couple of iRobot Roomba's which are way more expensive around £500 each and I didn't have big expectations for this but it blew my mind. I am cleaner myself and I use Henry's and hoover on daily basis this is the results I got from this hoover. It has lots of options which is amazing! different settings for power and good battery it manages our 90 square meter house with no problems. Living with three cats this is going to be an amazing help. I recommend this to anyone and for the price cant be beaten!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    A legjobb vásárlás, amit tettem az elmúlt időkben, és főleg egy hasznos berendezés, minőségi termék, amely tökéletesen működik, és biztosítja, amit ígér. Megvettem a kínai KN verzió robot beszélt kínai, de aztán frissítette a szoftvert, és hozzá több nyelven, beleértve a portugál, most a robot beszél portugál, így nem kell vásárolni a globális változat, és fizetni extra érte.

    Hozzászólások (21)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Cuidado para quem for comprar. Enviaram-me o produto com tudo, mas tudo mesmo 100 porcento em chinês. Abri a caixa e estou mais perdido que cego em tiroteio... Não sei nem se o produto é Xiaomi mesmo.... kkkkkk 2280 gastos no total, a maior loucura que já fiz... passar agora procurando manual em português ou traduzindo de alguma forma

    Hozzászólások (13)
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    A robot kiváló! Gyorsan megérkezett Brazíliába, és a késlekedés a helyi postahivatalban volt, mint mindig. Én felszámított, és én fizettem a viteldíj biztosítás, kaptam a visszatérítést akadály nélkül beszélt a a bányarém chat és elküldte a dokumentációt. A robot erős és nem tűnik törékenynek. Nagyon könnyen használható a Mi Home alkalmazással. A standard tisztít nagyszerű, soha nem kellett használni a többi lehetőséget. A ruhavasalás nem olyan jó, mint a szívó, de a kiegészítő jól áztatja, szép lesz. A térképezés a ház nagyon jól sikerült, és miután 3x, akkor tegye korlátozó falak, válassza ki a konkrét helyszínek tisztítására... Minden pennyt megér.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Λοιπόν η σκούπα είναι πολύ καλή! Την αφήνεις και από μόνη της χαρτογραφεί το σπίτι. Χρειάζεται να κάνει τρείς φορές όλο το σπίτι για να χαρτογραφήσει. Τα έπιπλα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 8,5 cm για να χωρέσει από κάτω. Στο standard mode είναι σχετικά αθόρυβη (σίγουρα δεν είναι ενοχλητική). Αν η μπαταρία φτάσει στο 15% πάει μόνη της στον φορτιστή για φόρτιση. Μη το σκέφτεστε πάρτε την. Συνδέεται μέσω του Xiaomi Mi Home την ελέγχεις από το κινητό ακόμα και αν εκτός σπιτιού. Μπορείς να την προγραμματίσεις ώρες ημέρες που θες αυτόματα να κάνει το καθάρισμα. Ναι σφουγγάριζει.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Kiváló termék! Nagyon jól csomagolva, néhány gyúróval érkezett a dobozba, mint a fénykép mutatja. Jött 2 tűs adapter (ok Brazília). 11/11-én vásárolt, 11/12-én érkezett Florianopolisba.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    Melhor custo benefício! Versão chinesa funcionando no Mi Home em PT-BR e no Google Home. Não precisei mudar o idioma pra configurar. Substitui o cabo de energia por um cabo bipolar simples ( o mesmo de smart TVs.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Produto excelente. Chegou rápido. Infelizmente fui taxado em R$342. Já testado funcionando perfeitamente. Simplesmente inacreditável o quanto é incrível esse robô.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    O produto chegou em perfeitas condições!! Dentro do prazo e sem qualquer problema! Testei a função aspirador e gostei bastante. Ainda não usei a função MOP.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Nagyon jó termék, jó minőségű anyagok és tökéletesen működik. Az egyetlen rossz az, hogy nincs offline lehetőség kommunikálni wi-fi, között okostelefon - vákuum, de csak online, okostelefon - xiaomi - vákuum!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 883
    • Ft12 313
    • Ft12 528
    • Ft12 190
    • Ft25 737
    • Ft88 732
    • Ft58 497
    • Ft18 966
    • Ft15 576
    • Ft11 389
    • Ft103 757
    • Ft15 915
    • Ft43 465
    • Ft16 254
    • Ft121 923
    • Ft116 997
    • Ft102 957
    • Ft29 247