Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (689)
  • Kép (127)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(689)
    • 5 Csillag(657)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2020

    Ez egy nagyon kedvező árú modell, amely nem keres túlárazott eszközöket specifikációval. Nagy tapadású (2500Pa), nagy porkamra, sok plusz rövidebb hosszúságú. Ez egy ideális választás, különösen az otthonok alatt 100m2.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    A legjobb vásárlás, amit tettem az elmúlt időkben, és főleg egy hasznos berendezés, minőségi termék, amely tökéletesen működik, és biztosítja, amit ígér. Megvettem a kínai KN verzió robot beszélt kínai, de aztán frissítette a szoftvert, és hozzá több nyelven, beleértve a portugál, most a robot beszél portugál, így nem kell vásárolni a globális változat, és fizetni extra érte.

    Hozzászólások (32)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Cuidado para quem for comprar. Enviaram-me o produto com tudo, mas tudo mesmo 100 porcento em chinês. Abri a caixa e estou mais perdido que cego em tiroteio... Não sei nem se o produto é Xiaomi mesmo.... kkkkkk 2280 gastos no total, a maior loucura que já fiz... passar agora procurando manual em português ou traduzindo de alguma forma

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    Very impressed! I haven never written a review about anything but this is the first robot hoover ever I've owned and I have previous experience with robot Hoover's as my mum owns a couple of iRobot Roomba's which are way more expensive around £500 each and I didn't have big expectations for this but it blew my mind. I am cleaner myself and I use Henry's and hoover on daily basis this is the results I got from this hoover. It has lots of options which is amazing! different settings for power and good battery it manages our 90 square meter house with no problems. Living with three cats this is going to be an amazing help. I recommend this to anyone and for the price cant be beaten!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Kiváló termék! Nagyon jól csomagolva, néhány gyúróval érkezett a dobozba, mint a fénykép mutatja. Jött 2 tűs adapter (ok Brazília). 11/11-én vásárolt, 11/12-én érkezett Florianopolisba.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    A robot kiváló! Gyorsan megérkezett Brazíliába, és a késlekedés a helyi postahivatalban volt, mint mindig. Én felszámított, és én fizettem a viteldíj biztosítás, kaptam a visszatérítést akadály nélkül beszélt a a bányarém chat és elküldte a dokumentációt. A robot erős és nem tűnik törékenynek. Nagyon könnyen használható a Mi Home alkalmazással. A standard tisztít nagyszerű, soha nem kellett használni a többi lehetőséget. A ruhavasalás nem olyan jó, mint a szívó, de a kiegészítő jól áztatja, szép lesz. A térképezés a ház nagyon jól sikerült, és miután 3x, akkor tegye korlátozó falak, válassza ki a konkrét helyszínek tisztítására... Minden pennyt megér.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    Ótimo produto, limpa super bem, além de ser silencioso, bonito e ágil. Mesmo sendo a versão chinesa (única entregue no Brasil até o momento) não tive problemas em utiliza-lo, já que o App está em português e o robô possui um pacote de vozes em inglês. Ainda tenho que testar melhor com o mop, mas até o momento a primeira impressão foi ótima. O seguro alfandegário também funcionou e não tive demais problemas com a alfandega brasileira, no momento estou aguardando o ressarcimento. Recomendo

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    A termék 23 nap alatt érkezett. Jó volt, hogy fizetett a vámdíj biztosítás, mint valóban a megrendelést adóztatták, és ez a biztosítás végül kompenzációs . (A kifizetést meg kell tenni, majd visszatérítést kell kérni a BG-tól). Tökéletesen működik! Arra várok, hogy minimális takarítást végezzen, hogy rögzíthesse a térképet, és így kiadja a parancsot, hogy ürítse ki a szobákat! Elégedett vagyok ezzel a felvásárlással!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    A robot nagyon jól működik a várton belül. Két-három teljes használat után megtanulta a ház térképét. Ő automatikusan intelligensen osztotta a szobák a lakásban, hogy nagyon praktikus, hogy melyik régiók szeretné, hogy tisztítsa meg. Lehet, hogy lehetséges, hogy külön a szobák saját maga, mert van egy részleg, hogy nem tetszett. A szívás nagyon jó, és kielégítően halad ruhával. Nem nagy takarításra való, de kiváló karbantartásra, és már nem nagyon érdekelnek a tisztítószerek közötti köztes tisztítások. A karbantartás (az alkatrészek tisztítása) is nagyon egyszerű, könnyen mozgatható és nagyon intuitív szerelés. Az alkalmazás nagyon jó. Jó, hogy kitisztíthatod, amíg távol vagy az otthonodtól. Egy kis négyzet tisztítási funkciója is nagyon hasznos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Λοιπόν η σκούπα είναι πολύ καλή! Την αφήνεις και από μόνη της χαρτογραφεί το σπίτι. Χρειάζεται να κάνει τρείς φορές όλο το σπίτι για να χαρτογραφήσει. Τα έπιπλα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 8,5 cm για να χωρέσει από κάτω. Στο standard mode είναι σχετικά αθόρυβη (σίγουρα δεν είναι ενοχλητική). Αν η μπαταρία φτάσει στο 15% πάει μόνη της στον φορτιστή για φόρτιση. Μη το σκέφτεστε πάρτε την. Συνδέεται μέσω του Xiaomi Mi Home την ελέγχεις από το κινητό ακόμα και αν εκτός σπιτιού. Μπορείς να την προγραμματίσεις ώρες ημέρες που θες αυτόματα να κάνει το καθάρισμα. Ναι σφουγγάριζει.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$249.99
    • US$499.99
    • US$299.99
    • US$95.99
    • US$219.99
    • US$148.99
    • US$28.99
    • US$28.99
    • US$24.99
    • US$20.99
    • US$21.62
    • US$45.03
    • US$63.87
    • US$34.64
    • US$99.99
    • US$35.27
    • US$62.37
    • US$67.99