Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (11)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(11)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/03/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva. Cez Űelkovenu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 7 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 20 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    very bright led,very bright mirror.good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    A termék minden bizonnyal kiváló. Hsziaomitól van, ezért öt csillagra becsülöm. Gyors szállítás, de a külső és belső csomagolás sérült lásd fotó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2021

    igazán jól készült nagyon tiszta és funkcionális újratölthető akkumulátor nagyon kényelmes, ez üveg!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    nagyon gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Perfect item great for gift! Very well made and the light is perfect!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft128 813
    • Ft10 619
    • Ft15 266
    • Ft34 890
    • Ft25 300
    • Ft21 466
    • Ft3 648
    • Ft3 316
    • Ft4 179
    • Ft8 126
    • Ft4 597
    • Ft8 295
    • Ft9 198
    • Ft3 316
    • Ft3 316
    • Ft4 644
    • Ft4 528
    • Ft19 913