Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (20)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(104)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/04/2020

    szuper gyors szállítás. nagy építési minőség és suberb lámpa. csak egy dolog hiányzott a csomagból - az eu adapter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Para mudar de cor (amarelo/branco) segure o botão e rode. Caso queira controlar pelo celular, instale o app MI Home e selecione o país "china" (se colocar Brasil não irá conectar).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    I tink I bought best desk lamp that i can buy. Also thanks for converter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2020

    Kiváló lámpatest! Mobilon programozható a Hsumi alkalmazáson keresztül. Erős fény, fehér és sárga színekben csökkenthető az intenzitás. Termék jól csomagolt és szállított időben. Ajánlanám!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    Nagy tétel. Nagyon elégedett a vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Ez szuper. Jó minőségű tanulmány fény. Pontosan erre számítottam. Fényerő kiváló, és a kiigazítások természetesen. Nagyon elégedett a vásárlással. Isten áldja Kínát, és legyen irgalmas hozzájuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Nagyon jó. Nagyon segítőkész

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    csak tökéletes 😊🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    The lamp is good and has good quality. Compatible with Mi home app and Apple Home too, but not with Alexa. The added EU plug doesn't fit because of the strange shape 🙄

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2020

    Meglepetés volt a fehér szín. Inkább vaj színű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$23.88
    • US$21.88
    • US$21.99
    • US$18.21
    • US$16.79
    • US$10.86
    • US$6.93
    • US$23.25
    • US$73.41
    • US$9.99