Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/03/2021

    A útválasztó nagyon jó. Ez nem egy Pro útválasztó, ahogy a neve mondja, hiányzik sok lehetőség és funkció, de ez elég nekem. De légy óvatos, a kínai változat, a kínai utasításokkal, kínai interfész és a kínai elektromos csatlakozó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    Hozzáadott egy átállást az európai piacokra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Great product from Xiaomi. Easy installation, quick setup, excellent wi-fi range. I am very satisfied. Highly recommended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Seems good so far. Lightweight, UI is in Chinese and can not be changed! The app is a bit hard to set up but will give you settings in English.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Now I have to learn chinese

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Teljes sebesség jó. Még a VPN kliens támogatása is. Öt erősítő erősíti a WIFI jel sokat. Élek a 4. emeleten , tudok csatlakozni az én útválasztó 1. emelet megfelelő antenna beállítás. Van egy videó az én erőfeszítés https://www.youtube.com/watch?v=Imfu2bBWabw

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2022

    works good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Az egység stabil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Dear Sir Ms, I have received this order in a Perfect condituon. & I am very satisfied with the product. There is only one small problem The instruction are in the Chinese language . unfortunately for me I am not lucky enough who understan this language. Please be so kind & send me the Instructions in English. Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$106.25
    • US$19.99
    • US$59.99
    • US$48.99
    • US$33.99
    • US$97.01
    • US$19.99
    • US$80.49
    • US$135.99
    • US$67.99
    • US$73.99
    • US$45.99
    • US$279.99
    • US$72.99
    • US$259.99
    • US$239.99
    • US$34.99