Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/03/2021

    A útválasztó nagyon jó. Ez nem egy Pro útválasztó, ahogy a neve mondja, hiányzik sok lehetőség és funkció, de ez elég nekem. De légy óvatos, a kínai változat, a kínai utasításokkal, kínai interfész és a kínai elektromos csatlakozó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Great product from Xiaomi. Easy installation, quick setup, excellent wi-fi range. I am very satisfied. Highly recommended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Seems good so far. Lightweight, UI is in Chinese and can not be changed! The app is a bit hard to set up but will give you settings in English.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    Hozzáadott egy átállást az európai piacokra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Now I have to learn chinese

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Dear Sir Ms, I have received this order in a Perfect condituon. & I am very satisfied with the product. There is only one small problem The instruction are in the Chinese language . unfortunately for me I am not lucky enough who understan this language. Please be so kind & send me the Instructions in English. Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Really good router, only problem is that its interactive page is not in english so you have to use google translate plugin on chrome to understand the settings.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Jó gép, de mind kínaiul! Nem értem, mi van benne!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Az egység stabil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft41 994
    • Ft9 085
    • Ft28 194
    • Ft28 276
    • Ft40 138
    • Ft7 948
    • Ft72 128
    • Ft26 390
    • Ft21 580
    • Ft11 144
    • Ft21 489
    • Ft75 735
    • Ft28 777
    • Ft37 046
    • Ft21 636
    • Ft26 125
    • Ft60 325
    • Ft19 341