Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (280)
  • Kép (50)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(280)
    • 5 Csillag(260)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/04/2021

    pretty good licking basher. they just need to put more grease in the diff. if you buy one make sure you put more in the diffs then your all good. and put some in the shocks or get better ones.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    the package was in perfect condition!!!very quick delibera,Just about 5days ti arrive,Amazing RC truck i cant wait to run It out!!!!thank you bang good!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Arrivé dans les temps, même deux jours avant que prévue. Les boites sont arrivées avec quelques déchirures mais tout était beau à l'intérieur! Nous les avons testés dès le lendemain, tout semble super à première vue!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Hallo, ich habe den 9125 jetzt seit einem Tag und bei einem crash mit einem anderen RC Auto ist der Frontstoßdämpfer gebrochen. Ansonsten ist das Auto klasse für den Preis, ich würde es wieder kaufen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    - Large car. I like them big - Power provided by dual 390 brushed motors. - 60A ESC/receiver assembly with cooling. - Very stable car provided by its suspension and wide wheels separation. - Big wide tires provide plenty of traction. - Excellent range. I drove it out well past 100 meters before I lost control. - Well protected electronics and gear box. Should be splash, dust and sand resistant.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Jó kis kocsi, nem túl gyors, de a fiamnak jó gyors. Javaslom bárkinek, aki ebben a hobbiban kezd.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    szép autó, nagyon gyors, nagyon szórakoztató 3 hétbe telt, hogy Kanadába érkezzen Azt hiszem, több elemet kell rendelnem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Doruceni ze Spanelska uplne na jednicku a rychle. Auto vypada celkove dobre. Vyzkouseno zatim doma v obyvaku. Reaguje dobre, nastavovani pomoci vysilacky take funguje. Ted uz jen vyzkouset venku.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    I bought three pieces. Delivered in 7 days, everything works, thank you very much to the seller for the beautiful Christmas presents for my children and myself :-). I believe that the cars will work and I wish you a Merry Christmas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Fantastic.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 644
    • Ft29 111
    • Ft28 791
    • Ft16 761
    • Ft27 511
    • Ft5 909
    • Ft52 838
    • Ft30 071
    • Ft33 270
    • Ft17 913
    • Ft6 396
    • Ft16 314
    • Ft5 116
    • Ft32 579
    • Ft5 116
    • Ft3 196
    • Ft18 553
    • Ft10 875