Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (178)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(178)
    • 5 Csillag(155)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    I won't bore you with yet another review, just some photos. I got the "Pro" version with the controllable RGB backlight. I tried out this Razer Chroma stuff, but didn't like it. It's a huge piece of software and it looks like there has to be yet another tool "Yeelight Chroma connector" running in the background constantly. Unfortunately, this tool has numerous issues if your PC has multiple network cards (especially virtual network cards for virtual machines). Fortunately, the lamp as a well-documented interface. Even better, it has an undocumented UDP interface for low latency, this is also what Razer Chroma is using. I am currently in the process of writing my own tool so it will adjust the RGB color and brightness to my computer screen. Highly recommended, would buy again.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Mind gyönyörűen szórakozott. A kínai szerveren van. használja a Yeeligh alkalmazást. szinkronizálás egy pár sablonok keresztül a túlfarkas alkalmazás és a razer-króm. tapasztalatlan. asztali világítás meleg fehér és hideg fehér. világítás mögött monitor különböző színek.no euro bővítmény adapter

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    Változtatnak a dolgok. Láttam ezt egy videón, és gondoltam, kipróbálom, most, hogy itthon dolgozom. Segít világítani az asztalomon, és nem babrál a monitorokkal. könnyen beállítható és szabályozható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Amazing light. Best buy. Dimmable desk light, Rgb back light. Excellent app features. Banggood has the best customer support. I got notified that the item was sent back by the courier before it reached my destination and Banggood sent immediately another for me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    szuper jó elem, Esztétikai és funkcionális, sajnos csak manuális kínai és mindent meg kell tanulni, android app nélkül nem lehet nemtelepíteni, de manuálisan minden működik nagy színek és fényerő, összességében nagyon jól köszönöm, és ajánlom.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Nice screen Light. Very well manufactured, easy to pair with App, with the mi home app as well. Very fast delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    Very fast shipping, very glad for that. Unfortunately everything is in chinese, user manual and packeges, doesn't help for setup, however it's very simple so it wasn't necessary. Very sad about the lack of the EU adapter, i've managed with a power brick of mine with similar spec, hope it won't ruine it. Overall very nice product, i would recommended it. D.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Excellent screen desk light, fast delivery from Europe. Very good package. Only matter is that there wasn't a European DC adapter for plugging.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Nagyon jó áru, TOP csomagolt és szállított gyorsan. Nagyon jó minőségű, szuper!!!;-)

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    nagyon jó termék..a fény félelmetes és a hangulatvilágítás nagyon szép a szobában. A szinapszis egy kis probléma, és ha szinapszist futtatsz, a távvezérlőből nem lehet bezárni, automatikusan újra kinyílik. De van sok videó keresni, hogyan működik. És nagyon gyorsan érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 594
    • Ft3 080
    • Ft11 303
    • Ft6 762
    • Ft21 580
    • Ft5 316
    • Ft7 088
    • Ft5 316
    • Ft9 216
    • Ft13 529