Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (285)
  • Kép (42)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(285)
    • 5 Csillag(270)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/04/2021

    Jó amatőr használatra. A hőmérséklet 8-15C-kal esik a tartománytól függően. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a pontatlanság abban, amit a kijelzőn látunk, és hogy mennyire forró. 250C felett csökken a hibahatár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Szép termék! Nekem jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    đã nhận được sản phẩm nhưng chưa test, cảm thấy sách hướng dẫn hơi ít thông số.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    Kivételes termék, jó áron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    +++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    +++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2018

    Отличный инструмент. Немного великоват в остальном все супер. Качественная сборка. Температуру держит стабильно. Поток регулируется. После выключения охлаждается до 100 градусов перед отключением вентилятора. Есть возможность корректировки.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    It’s sometimes that I need a tool to just make my job! I don’t need “a team of gigantic black boxes” with hoses extra tubes, cables, cords and ‘’flying staffs” to only unsoldering a resistor or an SMD Fuse! Finally I found that Tool! It’s compact and lightweight, have very nice airflow and fast response in temperature adjustment. I manage to reballing reflux BGA IC on Laptops MoBo and works just fine! You need to buy some extra nozzles, the nozzles that come with the tool is quite big for reballing! GREAT Product it’s worth the money! I Totally Recommended. Seller’s service was VERY GOOD!!! Delivery Time its fast.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2019

    ok, tamanho ideal para incluir bomba de ar e resistência de aquecimento... funcionamento capaz, com regulação de temperatura, facilidade de aumentar/diminuir a pressão do ar e botão de liga/desliga muito prático. Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2017

    Works great. Easy-to-use. The digital temperature control is a clear and straight forward. Also a great safety feature after use and power off it cools down to 100'C. Only thing a smaller nozzle would be even better.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft44 000
    • Ft14 245
    • Ft3 215
    • Ft12 876
    • Ft35 306
    • Ft7 152
    • Ft20 032
    • Ft4 646
    • Ft12 517
    • Ft10 730
    • Ft21 503
    • Ft3 575
    • Ft71 240
    • Ft48 643
    • Ft43 362
    • Ft26 843
    • Ft4 197
    • Ft3 039