Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (326)
  • Kép (49)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(326)
    • 5 Csillag(317)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/06/2019

    Szczotka jest dobrze wykonana, prezentuje się bardzo dobrze i jest estetyczna, nie zostaje na niej żaden brud. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problemov. Zaujímavý produkt od Xiaomi, ako vždy boli použité kvalitné materiály. Myslim že bude dlho držať rovnaký tvar a tým dlhšie slúžiť. Dakujem Banggood ENG - The product has arrived fine and has no problems. An interesting product from Xiaomi, as always quality materials have been used. I think it will keep the same shape for a long time and thus serve longer. Thank you Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2019

    the order came fine despite the damaged box. the brush looks like quality materials, we will see how much it lasts when used. It is a pity that the container is not shaped so that the brush is not completely embedded in it. There could be some room for running water.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    Polecam sprzedawcę.Szczotka ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Very good product! Very good construction! I am satisfied!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Good Product! Simple and perfect. The usual Xiaomi quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2020

    Szép ecset, jól működik. Semmi gond.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    termék nagyon jó Vettem 2 jó minőségű azt ajánlom, hogy bárki, ha az eladó, ha van a kezedben úgy érzi, súlya köszönhetően az eladó ❤

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    The product complies with the manufacturer's description. Good quality. Well packaged. Quick delivery. I would recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    хороший ершик, доставка две недели. я довольна, спасибо!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$10.99
    • US$25.29
    • US$39.99
    • US$42.53
    • US$12.64
    • US$16.84
    • US$14.48
    • US$7.24
    • US$18.71
    • US$13.64
    • US$12.46
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$12.59
    • US$24.55