Vásárlói vélemények

4.77 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/10/2020

    produto chegou em perfeitas condições, achei que seria um pouco maior, mas valeu a pena

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    muy buen coche, aunque la señal de la cámara es débil y se pierde la conexión mucho, pero por lo demás está muy bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Arrived quickly, will be giving to my son in two weeks for his birthday. Thanks banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    A kosár tökéletes állapotban és jó állapotban érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Ez a szörny teherautó jó teljesítményt és elfogadható kameraminőséget. FPV móddal játszani szórakoztató.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2020

    Úgy néz ki: Jól sikerült összességében Teljesítmény: A sebesség kétsebességes, de nem olyan gyors Nem várhatod el a kamera teljesítményét Általános vélemények: Jó az ár

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    Araba resimde göründüğünden daha küçük geldi bana. epey de hafif bir araba. Yalnız ben 4 wd sanmıştım ama 2 wd bu araç. malzeme kalitesi fena değil. ön takım malzemesi zayıf geldi bana. bşrnde amortisör sistemi de iyi değil. Özellikle sol arka taraf takılıyor. Kamerası fa iyi sayılır. Kutusunda follow me özelliği var yazıyor ama ben kullanamadım. motoru da çok güçlü değil maalesef. Uygun fiyatlı bulursanız alınabilecek bir araç.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Product in excellent condition, however it has little power and the battery lasted 1 hour, the delivery time was much longer than expected, congratulations and thank you! The camera app works well and for the price I thought that the cart only lacked strength to climb ramps and be able to walk on the grass. But it is a good product and my son loved it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Немного греется сама камера, что несколько странно. В остальном - очень резвая машинка. Литиевую батарею предварительно надо зарядить - в комплекте идёт маленькая USB-зарядка.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Çok güzel bir ürün 20 gün içinde geldi ve kamerası harika video ve fotoğraf özelliği var hızlı ve yavaş modları var tek kusuru kamerayı oynatamamak ama parasına göre çok iyi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46,008
    • Ft4,971
    • Ft36,060
    • Ft7,769
    • Ft36,992
    • Ft48,806
    • Ft40,412
    • Ft2,795
    • Ft3,759
    • Ft13,987