Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/03/2020

    I would like help with returning! because this is the second device that I buy that the GPS stops connecting to. ... I bought a 9-inch ... I used it for a while and it stopped ... now I bought this 10-inch not even a month of use stopped connecting

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Good item. After testing is very fast response. I’ love it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Szuper fejegység, gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Minden rendben volt január végéig a tételt, de a múlt héten használtam először egy USB toll meghajtót zenével és videóval, és a zene és a videók fagynak ki a semmiből lejátszás közben Sosem tudom, mikor és meddig fog fagyni!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    extremely fast and efficient delivery.. received in UAE just in 9 days.. Initially checked the device and everything looks fine except a bit of heating. I will install the device in vehicle than will be able to give a full review but till now 5 out of 5.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2020

    Arrivato in anticipo, ottimo schermo, buona fattura, con i 4 gb di ram lo rende molto veloce 10+

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    Süper alış veriş. Henüz cihaz denenmedi. Denedikten sonra tekrar inceleme yorumları yapacağım.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Javaslom. Nagyon gyors szállítás. Mindössze 4 nap alatt jött Lengyelországba. Akkor szerkesztem, hogy működik minden, mert eddig még nincs rögzítve

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Good product. medium finish. The 4gb makes a difference. I had problems with the touch, but solved it with an app. I recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2019

    👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft188 583
    • Ft37 860
    • Ft63 590
    • Ft54 035
    • Ft53 300
    • Ft38 063
    • Ft28 642
    • Ft31 825
    • Ft30 234
    • Ft44 556
    • Ft167 414
    • Ft54 105
    • Ft31 825
    • Ft143 224
    • Ft28 642
    • Ft28 642
    • Ft57 288
    • Ft63 653