Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (239)
  • Kép (27)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(239)
    • 5 Csillag(226)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/01/2021

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    A good and quiet product. It doesn't have an EU adapter but it doesn't bother me. Very fair seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2020

    Produto veio conforme imagem e muito rápido. A máquina é leve e faz pouco barulho. Porém não está muito afiada e quando o pêlo está grande ele puxa ao invés de cortar. Não sei o que fazer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2020

    Jó penge, ennyiért. Éles, alacsony zajszint, könnyen kezelhető. 2 AAA akkumulátorral, feltöltött állapotban. Nem sokáig használtam, így nem igazán teszteltem az akkumulátor kapacitását. Sok hasonló modell van, szóval gondolom, a pótalkatrészek beszerzése nem lesz probléma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    ma 13/01/2020 óra 13 óra 35 m A végén megkaptam a dicséretet, ahogy terveztük. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    A csomag gyorsan megérkezett, én vagyok a harmadik pár ettől a cégtől elégedett vagyok.Az ár rendben van.A minőség jó.Ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2017

    Delivery in 16 days. Packaging was OK, In first use it proved to be very low noice with a very sharp blade. Operating manual says battery and (cutter) blade are quick wear parts, i hope they wont wear away TOO QUICK though.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    pénz értéke

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    A termék megfelel a leírás, a készlet 4 fúvókák (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), valamint egy adapter aljzat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 216
    • Ft5 896
    • Ft9 830
    • Ft7 945
    • Ft13 245
    • Ft10 777
    • Ft8 289
    • Ft7 188
    • Ft4 877
    • Ft7 188
    • Ft18 545
    • Ft11 731
    • Ft7 945
    • Ft30 659
    • Ft7 945
    • Ft11 354
    • Ft12 111
    • Ft6 431