Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (328)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(328)
    • 5 Csillag(311)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/11/2020

    Szerettem ezt a terméket, biztosan többet vásárolok. Kicsit több mint két hétbe telt, hogy odaérjek, mert olyan kicsi voltam, hogy nem adtak meg egy útmutató számot, és aggódtam, hogy nem tudom, hogy megérkezik-e vagy sem, mivel nem lehet lenyomozni, a csomagolás kicsit horpadt, De a fókusz tökéletes állapotban volt. A szinkronizálás és a fókusz használata sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, 2 perc alatt minden készen áll. Széles körben ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Ez nagyon könnyen kapcsolódik a mi otthon, és tökéletesen működik. Van egy nagyon jó fényerő, amely kényelmesen lefedi a nagy hálószoba.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    ...kiváló villanykörte... különböző jellemzőkkel!!! ..mindent az előírásoknak megfelelően... és könnyű csatlakoztatni! .. Gyors küldetés!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    11 napon belül megvan a termék... Nagyon biztonságosan csomagolva... Az izzó csodálatos... Munka a Google Asszisztens és könnyen csatlakoztatható... Imádom a zenei hangulatot... Nagyon ajánlom...!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    great product, pairing is an absolute breeze. they go nice and dim but most importantly very and I repeat VERY bright. the colors are also nice and saturated, but they're less bright on color settings then on cold white (the brightest setting). overall a great product, would absolutely buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Demoró 30 días, en perfecto estado. La ampolleta pesa bastante, lo cual me da una buena impresión respecto a la calidad del producto. Funciona con Homekit y Siri. Recomiendo 100%

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    I purchased the original yeelight colour 2 bulbs and the dimmer function wasn't that great. On this version I am please to announce that problem has been rectified. The yeelight bulbs have been great for me over the years and are half the price of the big brands here in the UK. Also I love the fact they work with my Alexa and that the app is really simple to use. And thank you to the seller as they came really fast!!! Very bright on full power compared to other cheap smart bulbs.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Very good bulbs, Works with Yeelight app only (Xiaomi Mi Home can't recognize them), but features is also many. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2021

    Köszönjük a jó szolgáltatást és a gyors szállítást, nagyon jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Ez a második lámpa vásárolok, és nagyon könnyen csatlakozik az alkalmazáshoz, és megváltoztathatja az árnyalatokat és a fényerőt. Jó lenne, ha lenne egy modell egy erősebb watt

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 280
    • Ft13 836
    • Ft6 186
    • Ft6 915
    • Ft7 530
    • Ft4 692
    • Ft11 651
    • Ft8 371
    • Ft22 210
    • Ft6 915
    • Ft6 886
    • Ft6 407
    • Ft5 042
    • Ft3 746
    • Ft5 638
    • Ft5 095
    • Ft5 672
    • Ft18 915