Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (296)
  • Kép (47)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(296)
    • 5 Csillag(283)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/11/2020

    Szerettem ezt a terméket, biztosan többet vásárolok. Kicsit több mint két hétbe telt, hogy odaérjek, mert olyan kicsi voltam, hogy nem adtak meg egy útmutató számot, és aggódtam, hogy nem tudom, hogy megérkezik-e vagy sem, mivel nem lehet lenyomozni, a csomagolás kicsit horpadt, De a fókusz tökéletes állapotban volt. A szinkronizálás és a fókusz használata sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, 2 perc alatt minden készen áll. Széles körben ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    great product, pairing is an absolute breeze. they go nice and dim but most importantly very and I repeat VERY bright. the colors are also nice and saturated, but they're less bright on color settings then on cold white (the brightest setting). overall a great product, would absolutely buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Demoró 30 días, en perfecto estado. La ampolleta pesa bastante, lo cual me da una buena impresión respecto a la calidad del producto. Funciona con Homekit y Siri. Recomiendo 100%

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Very good bulbs, Works with Yeelight app only (Xiaomi Mi Home can't recognize them), but features is also many. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    I purchased the original yeelight colour 2 bulbs and the dimmer function wasn't that great. On this version I am please to announce that problem has been rectified. The yeelight bulbs have been great for me over the years and are half the price of the big brands here in the UK. Also I love the fact they work with my Alexa and that the app is really simple to use. And thank you to the seller as they came really fast!!! Very bright on full power compared to other cheap smart bulbs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2020

    Germoso a színek könnyen telepíthető az ár kedvező volt megérkeztem az előírt időpontra köszönöm szépen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2020

    A parancs nagyon gyorsan jött. az izzó különböző beállítási lehetőségek és kombinációja RGB. minőségi termék, azt ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Ez a második lámpa vásárolok, és nagyon könnyen csatlakozik az alkalmazáshoz, és megváltoztathatja az árnyalatokat és a fényerőt. Jó lenne, ha lenne egy modell egy erősebb watt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    Buon prodotto nello standard Yeelight Xiaomi. Si connette all'app MiHome. Gamma colori non estesa comunque accettabile. Le regolazioni in app potrebbero essere più elaborate.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    Határozottan ajánlom a fényeket, amelyek a zenei hangulatmódok szerint változnak, az állítható színpaletta és a fényerő szerintem minden otthonban legyen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 850
    • Ft20 635
    • Ft9 850
    • Ft6 256
    • Ft3 076
    • Ft13 544
    • Ft10 157
    • Ft6 586
    • Ft5 847
    • Ft7 386
    • Ft4 274
    • Ft4 585
    • Ft8 803
    • Ft31 929
    • Ft3 858
    • Ft7 386
    • Ft7 109
    • Ft4 400