Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (105)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(105)
    • 5 Csillag(96)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/04/2021

    ahogy leírtuk, szép és sima!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2017

    mašinica je odlična za ribolov na plovak. Idealna za korištenje tankih najlona zbog male špulne. Posledije dosta ležajeva tako da je zadovoljstvo pecati s njom. Možda je trebalo da bude ugodnija kugla na ručki jer je oblik malo nezgodan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2020

    Automatic recection doesn't work, looks like spring is too strong. I will try to change it or make shorter, hope that will resolve the problem. Overall looks OK by price.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2018

    Ragazzi questo mulinello vale la pena veramente di essere acquistato, maneggevole, di ottima fattura e robusto. è fornito anche di custodia in modo tale da riporlo adeguatamente nella cassetta. lo consiglio per lo spinning

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2017

    türkiyeden alış veriş yapcaklar gönül rahatlıyla yapın güvenilir bir site 14 ocak teslim gözüküyordu aralığın 21de elime ulaştı

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2017

    Produto nota 1000, chegou no prazo e veio como prometido. Muito bom pode comprar! Tem vídeo lá no canal pra quem quiser tirar algumas dúvidas :) https://youtu.be/DzlgXOMNbtk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2017

    Great Fishing reel. Looks very nice.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2017

    Всё соответствует описанию. Мягкое вращение. Отлично выглядит

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2017

    Very good quality for what you pay, metal spool and solid looking handle. Well worth it, thats why I'm ordering more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2018

    but...it takes the same braid meters with 4000...... good quality for the price fast delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 108
    • Ft13 503
    • Ft12 640
    • Ft7 662
    • Ft9 122
    • Ft8 626
    • Ft8 215
    • Ft11 679
    • Ft13 503
    • Ft32 853
    • Ft12 773
    • Ft16 060
    • Ft30 024
    • Ft33 583
    • Ft32 853
    • Ft8 958
    • Ft22 581
    • Ft9 489