Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(39)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/06/2021

    Very good fishing rods! I tried it and I caught my first fish !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Jó termék

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Just now received it and all I can say is this is going to be very good better than i thought can't wait to try it out...!! Haven't put the reel on it yet but it looks great and good for traveling.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Αccording to my opinion the quality of fishing rod (2.10 m) is exellent. Delivery in 14een calendar days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    colis pas encore ouvert mais reçu rapidement merci bangood

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    jó termék, kár, hogy olyan sokáig tart a logisztika... Már el is felejtettem, hogy olyan sokáig vettem, hogy...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Köszönjük a gyors szállítást, a termék jó állapotban volt, és egy jó minőségű rúd a pénz ára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Kapott a tétel egy nagyon jó állapotban, és mint a leírásban!! Folytatom a vásárlást, és folytatom a vásárlást!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    חכה נראת איכותית מאוד. לא רשום בשום מקום טסט. מצויין למתחילים. תודה למוכר.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Taking out some details corresponds with expectations. All that remains is to test on the ground

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8,450
    • Ft7,463
    • Ft7,124
    • Ft3,051
    • Ft9,163
    • Ft17,644
    • Ft7,124
    • Ft11,196
    • Ft19,681
    • Ft5,088
    • Ft9,839
    • Ft6,109
    • Ft15,053
    • Ft12,239
    • Ft5,088
    • Ft9,163
    • Ft3,459
    • Ft2,336