Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/06/2021

    A termék leírása szerint. Gyors szállítás ⚡ Nagyon rossz minőségű matricák. Tökéletesen működik 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Did not receive original order. Customer service was quick to answer my questions and resolve my problem. The car comes without stickers applied. I was happy about that. I also liked that the rims are two-tone blue and chrome.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2021

    nem a megfelelő kerekek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    jó állapotban érkezett, kivéve, hogy a hátsó légfólia repedt, de ez nem egy nagy probléma. A matrica eltakarta. egyébként kiváló állapotban. Nagyon jól fut. Élveztem a matricák felhelyezését.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    Ez egy nagyon szép autó! Alig várom, hogy kipróbálja, nagyon csomagolt jó állapotban, köszönöm szépen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Rendben, egy RTR, töltő, hogy jött nem működik csatlakoztatva őket, és elkezdett füstölni, kerékbeállítás szívás. De azon kívül, hogy elég jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Nagyon jó minőségű tesztelt és nagyon jól működik azt ajánlom ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    I asked for a refund but product appeared as shipped anyway...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    bellissima

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Remek vásárlás, megéri a pénzt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 822
    • Ft24 120
    • Ft93 812
    • Ft13 109
    • Ft24 120
    • Ft5 188
    • Ft20 456
    • Ft33 281
    • Ft4 577
    • Ft73 283
    • Ft95 308
    • Ft65 038
    • Ft14 043
    • Ft18 624
    • Ft73 894
    • Ft33 281
    • Ft32 060
    • Ft82 526