Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (12)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(74)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/04/2021

    Satın aldığım gün kargoya verildi ve tam 1 haftada Antalya'ya geldi. Aras Kargo ile teslimatı sağlandı. Ek bir ücret ödemedim. (Hala şaşkınım bu kadar kısa sürmesine) Ürün beklediğimden çok daha büyük ve hızlı. En yüksek hızda kontrolü oldukça zor, tabi evde balkonda denediğim için zor olduğunu söyleyebilirim. Dışarıda oldukça keyif vereceğinden eminim. Ön tekerleklerin ayarını yapmama rağmen dümdüz ileri gidip geri geldiğimde aynı yere dönmüyor hafif sapma oluyor. Soğutucu olması harika ama biraz ses yaptığını söyleyebilirim. Malzeme kalitesi oldukça iyi ve sağlam görünüyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    Imádom ezt a teherautót! Az én kedvenc 10 skála eddig zúztam meg, hogy megverem, hogy nevezd meg, és még mindig fut erős, Most gondoskodom róla. Feketere festettem, 17 hűtőbordát szereltem rá, és 7 hozzáadás Hűtő Fams motorral és ESC-vel. Újra megvenném, ha az ár lement volna az eredetire.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    nagyon szép imádnivaló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Megérte várni. Jó az árért. Teszi mega szórakoztató, és jól megy, néhány frissítések egy jó autó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    a kerék lerepült, miközben az elveszett csapot használta. nagyon gyors, nagy az ár. győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a kerekeken lévő anyákat, és hogy a lökéssapkák zárva vannak-e

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    can't beat it fast, easy to wrench

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2017

    The shipping was fast (5 days) with the expedited shipping service (DHL) to finland but I had to pay tariff fees (5711€) thats why I am not satisfied with the shipping service but the product it self is good and damn this thing is fast! I have one more dislike for the product: the first time I went outside and drove it i flipped it once or twice very slowly and when I got back home I saw that the body shell was cracked from the front right body poster.. But the product is good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2019

    Great rc car to have fun with. It would be nice if some extra body clips where included. Not all wheels were lined up properly but still it was really ready to run. Charge batteries and go!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2020

    very cool and fast car it’s almost perfect the body is bend/fold so if banggood can send me a new one It is perfect👍🏼 (body ID: 1192193)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2018

    bu fiata mükemmel araba tavsiye ederim ön amortisörler çok yüksekte sebebini bulamadım

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 831
    • Ft143 456
    • Ft18 057
    • Ft85 633
    • Ft57 347
    • Ft45 009
    • Ft50 865
    • Ft137 489
    • Ft26 749
    • Ft60 199
    • Ft47 525
    • Ft25 662
    • Ft19 959
    • Ft58 932
    • Ft74 141
    • Ft28 831
    • Ft31 048
    • Ft90 300