Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (77)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(77)
    • 5 Csillag(66)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/11/2020

    Good looking truggy! Would recommend buying just the roller and adding the electronics. Truggy is a little to slow on 3s stock, would recommend buying a 4s lipo if running the set-up you get in truggy if you buy the rtr. If you plan on going over 4s I would invest in some new tires. The stock ones are very very soft!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    The car looks really good. And it would probably be good too, if I could use it then. Banggood delivered it from CZ within the thin cardboard wrapped in a plastic bag - no extra box. During shipping this obviously got exposed to pressure. The body mounts broke off (see pictures). I filed a request for repair/replacement to banggood and after 6 days I heard - nothing! So I had to order new body mounts at my own cost which will be delivered some time from China. Therefore my rating: car four stars, probably even five. Logistics: very bad, 1 star and Customer Service as well very bad. What I learned: If you buy from banggood a valuable item, you need to have a lawyer at hand as the product may arrive broken without any after-sales support.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    A gép 7 munkanapon belül érkezett, nagyon jól működik, de a hajóroppo egy kicsit törött hajótesttel érkezett, és a hajótestet tartó horgok is eltörtek. Mindegy, boldog vagyok, és a tanács egy rakéta.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    got it on time, but had to chase local courier 🚚 for it as they do not deliver to PO Box, I have been telling Banggood not to use that local courier but in vain. the product it of good quality.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Nagyon ideges voltam, hogy mit kapnék meg először, amikor megvásároltam. Ami a szállítás, Én biztosan ajánlom korszerűsítése a szállítás különösen az USA-ban. Az én esetemben megrendeltem, és a szállítás eredete pontosan egy óra autóútra a házamtól, de a FedEx Smartpost 2 hétig tartott a szállítás. Most már tudom, hogy a jövőbeli vásárlások. Határozottan ajánlom ezt a teherautót. minden rendben volt, és hamarosan lesz egy robbanás az új játék, amint az akkumulátor feltöltött. Vettem egy jó mérleg töltő, mielőtt megkaptam a kalózok 3, mert a töltő feltéve, nagyon egyszerű. Hamarosan vásárolok egy pár 4s akkumulátort. ez a teherautó szilárd fém és nagyon erős alkatrészek kiváló minőségű, és az ár én vagyok csodálkozva. Hezitáltam, hogy meghúzzam a ravaszt és megvegyem, és most itt van, annyira örülök, hogy megtettem. Roxie azt mondja, megveszed!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    félelmetes rc Truggy által ZD versenyzés. Nyilvánvalóan kellett egy kis kiigazítás az első kirándulás előtt. de nagyon szórakoztató volt, és a pénzért megéri. Én fogom megváltoztatni a szervo, mint 9kg ez egy kicsit vacak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    This thing is very underrated, super aggressive with the stock 3s battery. But with the 6s , all I’ll say is “catch me if you can.” An absolute Beast!👍🏾👍🏾👍🏾

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Der ist gigantisch hätte kleiner vorgestellt umso mehr hat das mich gefreut 😁 hält einiges aus ist nur offen weil ich ne größeres zahnritzel einbaue xd 4 akku ladung mit horror crashs aber ausser das ne halteklammern weg geflogen ist war da nichts kaputt mega zufrieden Ps. Also 10grad temperature 3s 49 kmh (originale akku ) 4s= 67 kmh ( 2x 2s 5200mah 50c ) motor blieben kühl bei 20 minütige Fahrt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    ez ZD RACING TRugGY egy jól megtervezett és épített sebesség még nem vertem, így ha minden jól megy, érdemes minden dollárt, ha még nem éri meg, csak azért, mert ez a nagy rossz segg 1/8

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    J'ai bien reçu la voiture. Le délai a été très long ! (commandé en fin décembre et reçu le 8 mars seulement !!!). Malheureusement, je reçois la voiture avec une tige d'amortisseur tordue...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft111 975
    • Ft144 851
    • Ft115 494
    • Ft102 697
    • Ft102 697
    • Ft68 463
    • Ft101 417
    • Ft79 373
    • Ft122 853
    • Ft121 573
    • Ft6 396
    • Ft16 314
    • Ft5 116
    • Ft32 579
    • Ft5 116
    • Ft3 196
    • Ft18 553
    • Ft26 552