Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (5)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/04/2021

    received my order on the 15th day of express shipping! received in good order, however like seen in the pictures the tow and camber is slightly out. this being my first fully adjustable car I gotta ask how to adjust?! other then that happy with the car, recover and charger. (would suggest eventually purchasing a proper balance charger for better cell preformace).

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Took forever to actually ship, but once it did I got it quickly. Super happy with this rig thus far. Already upgraded the servo and tires and have ordered additional metal parts to ensure a reliable and rugged long-running machine. Managed to break the roof on the first day, so I removed it. Honestly, I like the look without it. Have also ordered the wing as well as the wheelie bar to see which look I prefer. Parts are inexpensive here on Banggood so upgrades are easy and fun!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    A jármű gyorsan megérkezett. A minőség és minden rendben eddig. Most már megszegte az első felfüggesztést. Sajnos itt nem tudok pótalkatrészt venni. Most találnom kell egy dílert, aki segíthet, de nem találom rendben. Ezen kívül rendeltem egy jobb töltőt, erősebb szervót és tartalék akkumulátort. a készülék nagyon jól és nagyon erős. A nagy ugrások nem mennek, és nem ajánlottak, mert mindegyik plasztikus alkatrészek, és szeretnék megtörni. csak ajánlani a járművet. De csak ott vennék, ahol pótalkatrészeket kapok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    this is an awesome little rig one flaw or two I guess would be when you do an account walk you tear up your tire your spare tire and the bearings in the wheels those need to be improved

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Fantasztikus, de a hátsó lengéscsillapító a tengely behajlított. Remélem, az eladó feltölti.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    milyen fantasztikus rc autó a pénzért, ez nem vesz egy rúgás, de tolta túl keményen (mint minden gyors RC autó), és megtörni.Alkatrészek olcsó mégis.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    El coche esta verdaderamente increíble. El problema es que salió de Bahrain y se genero un numero de guía de DHL. Todo estaba bastante bien.... PERO.... No lo enviaban.... estuvo retenido en una oficina de DHL en Bahrain por un mes y 10 días. Banggood me dijo que ya estaba en la oficina postal de mi localidad siendo que estaba retenido en Bahrain. Hasta que yo me empecé a mover y fui a DHL. Me pidieron fotografía de mi Cedula de Identificación..... Entonces con eso ya lo mandaron a México. Desgraciadamente al llegar a mi domicilio, tuve que pagar impuestos Aduanales de $37 dólares. Creo que Banggood debería estar mas al pendiente de todo esto, porque no sabían ni que hacer.... El problema lo resolví yo mismo desde México y Banggood no hizo nada.... La calidad del coche es verdaderamente sensacional.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Als Pausengadget bestellt und am ersten Tag schon Spaß mit den Kollegen gehabt. Driften kinderleicht und auch Sprünge machen Spaß. Die Radaufhängung hat allerdings recht viel Luft, mal abwarten, wie das ganze Endet! Der Hauptschalter sollte mit einem zweiten Kabelbinder befestigt werden, bei einem Überschlag wurde dieser deaktiviert! (kann man problemlos selber machen)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    Very detailed and excellently processed. With a 3s Lipo fast enough; Wheelies succeed superbly. But also with a 2 s Lipo very nice to drive. Too bad for bashing, that doesn't last in the long run (!!!) Rc car out - also not the expensive TRX cars !!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Csak fogadd el az enyémet. Ez egy nagyon jó termék, jól elkészített és nagyon gyors. Nagy ár-érték arány. Csak azon tűnődtem, hogy lefuttathatom-e a Lipo 4-en

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft27 180
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft43 616
    • Ft19 594
    • Ft42 709