Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(39)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/03/2021

    Ha Ön vár egy HiFi hang ez nem a megfelelő termék, hogy válasszon. De ha keres egy hangszóró csak, hogy javítsa a telefon kéz szabad hang ez több mint elég lesz. A passzív basszus hangszóró javítja a hanghallgatás élményét is. Ismét ne számítson HiFi minőségre egy 5W hangszóróból. Gyors szállítás, szép kartondoboz csomagolás védett műanyag fóliával Zealot logók.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Kevesebb, mint 2 hét Magyarországig! Nagyon jó hajózási szolgáltatás, köszönöm, hogy adódik! A termék úgy néz ki, mint leírtak, tesztelték még, megfelelően működik, normál használatra!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Jó hangja van... jól kiegyensúlyozott.... van csúszásmentes anyag alatta.... A buszon használom, és a kanyarban stabil marad. általában ez nagyon jó hangszóró!!! De adok négy csillagot, mert jobban szeretném, ha lenne két extra gombja a hangzáshoz, hogy könnyebben irányíthassa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    Arrived just today, 10 days earlier as planned, so thank you for the really fast delivery. I'm currently testing it. My first impressions are really good. The sound is well balanced (enough bass and high tones) and the volume is also decent for this size. Bluetooth connects flawlessly, FM reception could be better (using a ca. 1m long AUX cable as antenna helps a lot). TF card / USB mode is not tested yet but I'm sure those work too. The voice menu is too loud for me, could be a lot quieter. Dedicated volume control buttons would ease the control tremendously. Overall this is a fairly good bluetooth speaker, especially for this price. Would absolutely recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Ein feiner, kleiner und handlicher Lautsprecher. Die Wiedergabe ist sehr sauber, allerdings würde ich ihn nicht als Subwoofer bezeichnen. Klingt aber für die Größe sehr gut. MP3 spielt er ohne Probleme. Die Freisprechfunktion habe ich noch nicht ausprobiert. Die Bluetooth-Kopplung funktioniert reibungslos. Störend empfinde ich die Statusmeldungen mit voller Lautstärke. Die gleitende Lautstärkeregelung finde ich nicht so schön. Stufenweise würde mir besser gefallen. Alles in Allem, durchaus empfehlenswert.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Very good and clean sound. Impressed with the bass. Ir has a good quality of material and speaker

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2021

    Csodálatos kis TWS Bluetoth hangszóró, Nagyon lenyűgözött a hangminőség. Ez elég kicsi, de tisztességes súlya volt az a benyomásom, hogy valamivel nagyobb lenne :) Nagyon elégedett, kiváló minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    llegó después de 24 días de la compra, la caja llegó golpeada, hasta el momento el producto no tiene fallas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    Csinálom a teszteket, de először nagyon tetszett, és élvezem az eredményeket Szuper ajánlom köszönöm 🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Meglepett a hangminőség!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 597
    • Ft11 354
    • Ft13 763
    • Ft9 082
    • Ft23 845
    • Ft12 111
    • Ft5 503
    • Ft13 943
    • Ft9 839
    • Ft14 382
    • Ft16 516
    • Ft7 568
    • Ft9 082
    • Ft16 654
    • Ft14 382
    • Ft19 682
    • Ft32 773
    • Ft4 805