Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (40)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(40)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/12/2020

    A kamera doboz nélkül jött, és a termék törött elise-el volt, és a kamera nem volt aktív, mert van néhány vezeték, és nem jött a kamera fedele.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    14 nap múlva érkezett. Kiterjedt csomagolás, nagyon törékeny, nincs védelem. Szerencsére úgy tűnik, minden rendben van. Akkumulátor és távirányító nélkül érkezik. Megvárom, míg az akkumulátor kipróbálja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    A szállított termék a rossz verzió volt, az SK906, és nem a verzió, amely 3 Gimbal tengelye van. Plusz távirányító, akkumulátor, memóriakártya és sóskacsavar nélkül jött. Vagyis csak a drón teste jött, ami használhatatlanná teszi. Kérés a termék cseréjére az SK 906 Pro 2 verzióval.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    It was very poorly packaged but fortunately it wasn't damage. I tried once and it works OK. Fast delivery.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    I Resive what i pay for

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    tökéletes nagy termék szuper áron

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    J'ai reçu le colis aujourd'hui mais la caméra ne fonctionne pas car elle a subi un choc pendant le transport. Je demande le remplacement du drone

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    A drón parancs nélkül jön, és különben is, nincs akkumulátora, nem működik, vissza kell vinnem

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    ok.....

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Megérkezett termék törött és hiányos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 399
    • Ft4 330
    • Ft6 805
    • Ft3 092
    • Ft5 877
    • Ft4 948
    • Ft3 711
    • Ft27 230
    • Ft2 083
    • Ft3 401