Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (613)
  • Kép (143)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(613)
    • 5 Csillag(586)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/11/2019

    отличное крыло, хоть и кажется что дороговато за такой размер, брать только кит или пнп версию, 411 wse полетник и 180 гпс модуль

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Коробка немного примялась, но все приехало целое. Покрутил в руках - качество очень понравилось. Еще не летал, проверил на столе, сервы работают мотор крутится плавно и мягко. Обратил внимание, что теперь нет распорки (которая между магнитами, которые держат крышку), возможно это какое-то обновление и теперь распорка вклеена в фюзеляж, не знаю лучше это или хуже для жесткости, но сборка и доступ к комплектующим явно должна быть комфортней. Впереди сборка и настройка :) The box crumpled a little, but everything came whole. I twisted it in my hands - I liked the quality very much. I haven't flown yet, I checked it on the table, the servos are working, the motor spins smoothly and gently. I noticed that now there is no spacer (which is between the magnets that hold the lid), perhaps this is some kind of update and now the spacer is glued into the fuselage, I don’t know if it’s better or worse for rigidity, but assembly and access to components should clearly be more comfortable. Assembly and configuration ahead :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Ez rendben van, de egy kezdőnek, ez nem jó. Első szárnynak vettem, mielőtt szárnyba repültem. Hátrányok: 1. Van nagyon kevés hely belül szerelhető. 2. Egy nagyon törékeny hajótest, a negyedik indításnál összetörtem. Vásárláskor azonnal rendeljen ragasztót. 3. Kis szárnyak, és így egy kis emelőerő. Megvettem az olcsó 18650-eseket, és nem adnak sok energiát, így a modell nem nő magasra. Ha kezdő vagy, nézd meg a szonikus szárnyakat, pár ezerrel drágábbak, de a hibák csendje. Személy szerint, ha összetöröm a zsetonokat, veszek egy kacsintást.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2020

    Nagyon jó minőségű határozottan ajánlott. A szárny teste erős polisztirolból készül. A motor jól csatlakoztatott, és szilárd benyomást kelt. A mágnesek, hogy biztosítsa a fedelet ül jól a styrofoam. A szárnyakat bedugták a törzsbe, és két ragasztószalag és egy szén rúd tartja. A. PNP verzióban. a sztirofoam motor és ESC Xt 30 csatlakozó. a készlet verziójában csak a styrofoam áll rendelkezésre. Én ajánlottam. ps: Ez nem egy hamis felülvizsgálat

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    Such a great little plane, I didn't really know what to expect from something so small and light, but it actually handles great! I built mine up with a Matek F411-WSE and put iNav on it. It's amaing how much this technology is advancing allowing so much functionality from small gear like this!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2019

    Great little model. If you think it’s small, you will still be surprised - it’s even smaller! Comes in a nice, sturdy box, very safe shipping. I’ll use it with my Matek F411 Wing flight controller. Build quality is very nice, and comes with a lot of extras - stickers, leaflets and cute laser cut wooden version of ZOHD 250G

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2019

    flys verry well: https://vimeo.com/372218378 Sepp

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2019

    came in a nice sturdy box nicely packed no damage at all, very light small aircraft I can’t wait to put my electronics in very well made.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2020

    Kiváló Teljes sík stabilizált rendszerrel Kopópia, Fpv és Gps hazatérési funkcióval! Ajánlott!!! Teljes értékelés a YouTube-on: Nera87 Instagram: Nera87_Reviews

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2020

    ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$104.00
    • US$109.00
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$94.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$32.99
    • US$99.99
    • US$115.99
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$113.99
    • US$69.99