Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (521)
  • Kép (124)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(521)
    • 5 Csillag(496)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/08/2021

    Ez rendben van, de egy kezdőnek, ez nem jó. Első szárnynak vettem, mielőtt szárnyba repültem. Hátrányok: 1. Van nagyon kevés hely belül szerelhető. 2. Egy nagyon törékeny hajótest, a negyedik indításnál összetörtem. Vásárláskor azonnal rendeljen ragasztót. 3. Kis szárnyak, és így egy kis emelőerő. Megvettem az olcsó 18650-eseket, és nem adnak sok energiát, így a modell nem nő magasra. Ha kezdő vagy, nézd meg a szonikus szárnyakat, pár ezerrel drágábbak, de a hibák csendje. Személy szerint, ha összetöröm a zsetonokat, veszek egy kacsintást.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Коробка немного примялась, но все приехало целое. Покрутил в руках - качество очень понравилось. Еще не летал, проверил на столе, сервы работают мотор крутится плавно и мягко. Обратил внимание, что теперь нет распорки (которая между магнитами, которые держат крышку), возможно это какое-то обновление и теперь распорка вклеена в фюзеляж, не знаю лучше это или хуже для жесткости, но сборка и доступ к комплектующим явно должна быть комфортней. Впереди сборка и настройка :) The box crumpled a little, but everything came whole. I twisted it in my hands - I liked the quality very much. I haven't flown yet, I checked it on the table, the servos are working, the motor spins smoothly and gently. I noticed that now there is no spacer (which is between the magnets that hold the lid), perhaps this is some kind of update and now the spacer is glued into the fuselage, I don’t know if it’s better or worse for rigidity, but assembly and access to components should clearly be more comfortable. Assembly and configuration ahead :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Четыре звезды за задержку отправки аж целый месяц. Дождался, все в комплекте, но нет подарочка в виде деревянной маленькой модельки самолета, а я ждал, обманули, остальное все как описано

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    quick delivery. Assembly a bit challenging for a novice but there are plenty YouTube clips to assist. flys fantastic. Auto mode is the bomb. Very quick on 2s. Haven't tried FPV yet. Decorated using perminenet markers.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Cool little plain. Flies just great. I use 5 inch prop, stock motor and servos, AKK 1200 vtx, Matek F411, TBS Crossfire and Runcam split 2. Battery - 3S 750 mAh. With this battery it flies up to 20 mins. Thanks Banggood.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Летит как топор. Метки балансировки указанные производителем неверные. Мотор здох после нескольких вылетов на 3S аккумуляторе (с трёх лопастным винтом конечно же)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    22.12 заказал, а 05.01 получил (15 дней в Киев) . Содержимое вроде на месте. Нету только деревянной фигурки , подарочка ! сказать про работоспособность деталей , пока не могу , не собирал .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    foi uma excelente aquisição nunca tive uma asa, é muito fácil montar, não precisa de cola já vem com adesivo nas peças o que facilita a montagem. Realmente muito leve eu comprei o kit completo com câmera e kopilot vou voar com bateria de 2S de Li-Ion que dá uma autonomia de 45 min de vôo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Imádom ezt a kis szárnyat! Repülő látószög, telepítettem egy Detrum GPS vezérlőt, mert nagyon gyors a 3s 1000mah-n. Nem ragasztottam a szárnyakat, minden levehető és könnyen szállítható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Top sík kezdeni repülni, minőségi termék figyelmet a részletekre, mint már megértheti a csomagolás.Javasolt azok számára, akik szeretnének költeni keveset tanulni, és maradjon 250g alatt, hogy nincs jogi gond.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft55 320
    • Ft63 451
    • Ft18 497
    • Ft17 803
    • Ft30 756
    • Ft15 105
    • Ft46 292
    • Ft6 407
    • Ft12 762
    • Ft5 855
    • Ft23 430
    • Ft25 841
    • Ft26 458
    • Ft14 510
    • Ft44 026
    • Ft26 485
    • Ft30 213
    • Ft3 558