Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (245)
  • Kép (24)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(245)
    • 5 Csillag(223)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/11/2021

    Nos, csomagolj és egy kicsit kisebb, mint a szokásos, de sok erő és ütés. Az egyetlen probléma van, úgy tűnik, hogy nem tartja a díjat igazán jól, és én van sejt problémák töltéskor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    9 perces járat 2x3S 2800...... kielégítő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    has not been tested

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    after waiting two months to get this battery I was still sent the wrong one .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Örülök, hogy eljött a fiaim atomhajója!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2017

    La ZOP Power 11.1V 2800mAh 3S 30C Lipo Battery XT60 Plug è arrivata, nei tempi previsti, in un imballaggio molto protettivo e sicuro pluriball + scatola cartone + scatola cartone di spedizione. La ZOP Power 11.1V 2800mAh 3S 30C Lipo Battery XT60 Plug entra perfettamente senza problemi nel CX - 20. Lo sportellino si chiude senza difficoltà. L'ho provata in volo è ottima, uguale anche migliore di quella originale, assolutamente da consigliare! Grazie BANGGOOD!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2017

    пока не тестил жду квадрик а на вид нормально все и напряжение есть один заряженный другой средне

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • cpasmoi
    FR
    15/02/2016

    Après avoir été déçu des lipo de chez HK (je ne nommerais pas les noms :) ) au bout de quelques cycles de charge et d'utilisations les lipo de HK elles ont vite gonflé. Donc après plusieurs essais chez Banggood je n'ai aucun problème. Merci Banggood pour la rapidité d'expédition . Je recommande le produit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2016

    really happy about those battery i bought an EC3 connector to match my aircraft and gogogogogo in the air really to bad we can't order anymore from you guys

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    A nice and powerful 3S LiPo pack, perfect fit for my WLToys 124019. I am very pleased with the quality of the ZOPpower battery packs. When it arrived the 3 cells were already perfect balanced even. Great value for money! I would recommend these any time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$28.74
    • US$6.99
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$7.88
    • US$27.99
    • US$14.99
    • US$15.58
    • US$6.89
    • US$33.99
    • US$12.64
    • US$135.99
    • US$13.85
    • US$30.99
    • US$53.99
    • US$10.34
    • US$48.50