Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/05/2021

    Dolgozom, ahogy hirdették.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Vettem sok zop akkumulátorok, és elégedett vagyok a minőség és az élettartam.. ez a 2S nagyon kiegyensúlyozott - így aggódtam, hogy az egyik sejt hibás lehet. de miután egyensúlyozás és néhány ciklus középfeszültségű tartományban töltöttem fel teljesen és tesztelni a területen.. az akkumulátor jó teljesítményt, és nagyon kiegyensúlyozott volt, így minden jól működött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2018

    Happy with my purchase. Item arrives in 7 days. As described. Cells are well balanced. Low resistance out of the box. Time will tell if it lasts but for now it does what it's supposed to. For the price and service including delivery couldn t find better. Thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2018

    La bateria está muy bien por el precio que tiene. Es para un viejo team associated rc10. La he montado con el viejo variador Novak y el motor que llevo desde hace 20 años, un Trinity y va genial. Solo he tenido que cambiar escobillas y el coche tiene una aceleracion muy buena y unos 15 minutos de duracion que está muy bien. Mi consejo con variadores antiguos es poner un salva lipos como el de la foto y usar cargador para lipos. Es un poquito mas grande que las originales pero se puece adaptar sin problemas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2018

    Un precio excelente, la he comprado para los cargadores de campo por su capacidad el tamaño es alargada pero fina, en bolsas pequeñas ignífugas entra y sobre todo lo dicho, su precio es excelente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2018

    Original ZOP POWER, well packed, fast delivered, very good qualitty, highly recommend, thanks to Banggood, Recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    Bem embalado e tudo como pedido sem nada a apontar. 5 estrelas a tudo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2018

    Original ZOP POWER, well packed, fast delivered, very good qualitty, highly recommend, thanks to Banggood, Recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2019

    ใช้งานได้ดีครับ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2017

    I only give 4 stars because BG does not allow pics greater than 2MB. I cannot load pics so they are denying me 40pts. This battery was the right price, has good XT60 connectors. I bought it to experiment with on a RC truck. If you use the "ZOPower2" coupon, you get 10% off. Good deal. My other ZOP battery has done well and expect this one will too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$37.94
    • US$47.14
    • US$30.02
    • US$21.93
    • US$26.99
    • US$24.99
    • US$85.99
    • US$37.95
    • US$38.10
    • US$47.34
    • US$10.34
    • US$28.74
    • US$53.99
    • US$32.99
    • US$45.03
    • US$135.99
    • US$17.99
    • US$40.41